Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 26 Mayıs Cuma

Kanal D’nin 26 Mayıs Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Geniş Aile dizisinin eski bölümleri ile başlıyor ve sabah haberlerinin yayınlandığı program ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en uzun soluklu dizilerden olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Her bölümünde ayrı aksiyon sahneleriyle yayınlanan dizinin bu haftaki bölümü de yine heyecanlı.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 26 Mayıs Cuma

Kanal D’nin 26 Mayıs Cuma gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Geniş Aile ile başlıyor. Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden olan Geniş Aile’den hemen sonra ise saat 06.45’te Emin Çapa ile Sabah Haberleri’nin sezon finali ekranlarda olacak. Bir gün öncesinde dünya üzerinde yaşanan son gelişmelerin ekrana geldiği bu programda ayrıca gün içinde yaşanacak gelişmelerden de bahsediliyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!
TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.00’da ise en sevilen dizilerden olan Aşk-ı Memnu dizisinin eski bölümü ekranlara gelecek. Hemen ardından ise öğle kuşağı saat 12.00’da Sahrap’la İftar Sofrası programı ile başlayacak. İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli önerilerin yer alacağı bu program sayesinde ramazanınız daha renkli geçecek.

Saat 12.45’te ise Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Paylaşmak Güzeldir programı ekranlara gelecek. Yaşama tutunan başka hayatların da var olduğunu bu program sayesinde öğrenebilirsiniz.

Saat 14.45’te ise Süper Türk’ün tekrar bölümü yayınlanacak. Hemen ardından ise Arka Sokaklar dizisinin eski bölümlerinden bir bölüm ekranlara gelecek. Akşam kuşağı ise saat 18.45’te Ahmet Hakan’la Kanal D Haber ile başlıyor.

Saat 20.00’da ise Arka sokaklar dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Bu hafta 443. bölümü ekranlara gelecek olan dizide yine heyecan doruk noktada! Mesut kimliğini gizleyip bir operasyona giriyor ve böylece tam tehlikenin ortasına düşüyor. Peki, ekip uyuşturucu çetesine ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde! Saat 23.30’da ise en çok izlenen şovlardan olan Beyaz Show’un yeni bölümü ekranlarda olacak.

Haberin Devamı