Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı

26 Haziran Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümünü, Kanal D ekranları karşısından izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizi sevilen dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Sevilen yerli dizinin bu yeni bölümü ile güzel bir akşam keyfi yapabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı

07:00’da “Yabancı Damat” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına geliyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan dizi, tekrarları ile yine yeniden tüm hayran kitlesini Kanal D ekranları karşısına topluyor. 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayına devam ediliyor. Sabah dizi keyfi yapmaktan hoşlanıyorsanız, hafta içi her gün sabah Kanal D ekranlarınızı açın. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ile yayına devam ediecek. Gelinlerin kayınvalideleri ile yarıştığı bu programda yine güzel anlar yaşanacak. Gün ortanızı renklendirmek isterseniz bu keyifli yarışmayı sakın kaçırmayın.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D Yaz” adlı canl yayın programı sizlerle olacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, ayrıntıları ile birlikte bu yayından izleyebileceksiniz. Ünlü camiasına ait en bomba haberler, şok gelişmelerle ekranlarınıza aktarılıyor. Hemen ardından 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Polisiye kesitleri ile ekranları hareketlendiren dizi, hafta içi her gün aynı saatte Kanal D ekranlarına dahil oluyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlara dahil olacak. Akşam bültenindeki tüm sıcak gelişmeleri, ayrıntıları ile birlikte öğrenebileceksiniz. Siyaset, sağlık, emlak, yaşam, hava durumu, politika, spor ve trafik gibi tüm konu alanlarına ait merak ettiğiniz gündem başlıkları sizlerle olacak. 20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederken güzel bir akşam keyfi gerçekleştirebileceksiniz.

23:15’de “Koğuş Akademisi” adlı yerli sinema filmi ile karşı karşıya kalacaksınız. Filmi sevdiklerinizle birlikte gece kuşağından seyredebilirsiniz. 01:15’de “Ay Büyürken Uyuyamam” adlı Türk yapımı sinema filmi ekranlara geliyor. Hemen ardından 02:15’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programının, 04:00’da ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak.