Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Ekim Perşembe

26 Ekim Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, 07:00’da başlayacak olan “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlarınıza giriş yapıyor. Sabahın erken saatlerinde dünya gündemine dair merak ettiklerinizi haber bülteni sayesinde öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Ver Elini Aşk” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Komedi, aşk, hüzün ve mutluluk dolu dizi ile perşembe akşamlarınız yine renklenecek. Haberimizin devamını okuyarak kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Ekim Perşembe

Sabah güne erken başlayanlardansanız 07:00’da ekranlarınıza gelen “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bültenini seyredebilirsiniz. Hemen ardından 10:00’da “Meryem” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkacak. Sürükleyici dizinin yeni bölümünü seyredemediyseniz mutlaka ekranlarınızın başına geçin. 13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” isimli yemek programı yayına geçiyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Hoş sohbetler ve kahkahalar içerisinde yemek yaptırmayı sevdiren keyif dolu bir program sizleri bekliyor. Üstelik ekranlarınız başındayken mutfağınıza farklı lezzetler kazandırma şansı da elde edebileceksiniz. Programın bitiminden sonra saat 14:30’da “Magazin D” adlı eğlenceli bir yayın karşınıza geliyor. Daha önce hiç rastlamadığınız röportajlar ve arka plandaki gelişmeler ekranlarınıza yerini alıyor. Magazin dünyasına ve gündemine dair tüm gelişmelere ayrıntılı şekilde değinen program sayesinde merak ettiklerinize bir bir cevap bulabileceksiniz. 16:15’de de “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” canlı yayın olarak ekranlarınızda yer alacak. Akşam kuşağına girmeden önce bülteni izleyerek dünya gündemine ait tüm gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 20:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizi bomba gibi yeni bölümüyle sevenlerini kucaklıyor. Samimi ve sıcakkanlı hikayesi ile ekranları karşısındaki tüm hayranlarını büyüleyen dizide bu hafta neler gelişecek? Kaan ile Ayperi arasındaki gizli aşk kesinlik kazanacak mı?Tüm merak ettikleriniz perşembe akşamı Kanal D ekranlarınızda…

Gece kuşağında ise dizilerin tekrarları yayın akışına başlayacak. 23:30’da ve 01:45’de yerli bir dizinin tekrar bölümleri ekranlarınızda yer alıyor. Daha sonra ise “Ver Elini Aşk” dizisi tekrarı ile yeniden sevenlerinin karşısına çıkıyor. Akşam kuşağında seyredemediyseniz dert etmenize hiç gerek yok. Çünkü gece saat 04:00’da fenomen dizi ile güzel ve komedi dolu bir gece sizleri bekliyor