Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Aralık Salı

26 Aralık Salı günü Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı canlı haber bülteniyle sabahınızı renklendiriyor. Haber dünyasına ait tüm sıcak gelişmeler, ayrıntılı şekilde ekranlarınıza aktarılıyor. Gündeme dair gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bülteni mutlaka takip etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kızlarım İçin” adlı dram ağırlıklı dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında diğer merak ettiğiniz detaylar haberimizin devamında…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Aralık Salı

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile gündeme ait gelişmelerden bilgiler edinebilirsiniz. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi, hava durumu ve spor gibi tüm alanlardaki gelişmeler ekranlarınızda olacak. Haber bültenini ardından 09:30’da “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen aile dizisinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Dizinin son bölümünü takip edemediyseniz bu tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.Genel anlamda yeni bölümlerini takip etmekte zorlanıyorsanız hafta içi her gün aynı saatte tekrarlarını değerlendirebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:15’e geldiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ekranlarınızı süsleyecek. Değerli konukların katılımı ile gerçekleştirilen programda, enfes tattaki lezzetler muazzam sunumlar eşliğinde servis yapılıyor. Hafta içi her gün saatler 11:15’e geldiğinde, tarif defterlerinizi hazırlayın ve Kanal D ekranlarınızı açın.

12:45’de “Ekip Şahane” adlı dekorasyon alanında hizmet veren program sizlerle. Selim Yuhaf ve Nergis Kumbasar eşliğinde sunulan renkli programda, hafta içi her gün farklı bir ailenin yüreğine dokunuluyor, hayaller gerçek oluyor. Gün ortasında kahvenizi yudumlarken bu heyecanlı, renkli ve eğlence dolu yayını seyretmeye başlayabilirsiniz. Saatler 14:45’e geldiğinde “Magazin D” adlı eğlencenin kesintisiz şekilde devam ettiği magazin programı ile karşı karşıya kalacaksınız. Magazin gündemine bomba gibi düşen ve gündemin en çok konuşulan konuları, ayrıntılı şekilde ekranlarınızda yer alacak.

Haberin Devamı

16:15’de “Arka Sokaklar” adlı polisiye olayları ele alan aksiyon dolu dizinin tekrar bölümünü izleyebilme fırsatı elde edeceksiniz. Hemen arkasından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı canlı yayın bülteni ekranlarınızda. Gündeme dair sıcak gelişmelerin sunulduğu bültenden pek çok alanda güncel bilgiler edinebileceksiniz.

20:00’da “Kızlarım İçin” adlı dram ağırlık dizinin nefes kesen yeni bölümü ile karşı karşıyasınız. Heyecan dolu yeni bölümde yine farklı olaylara tanıklık edebilir ve ekranlarınız başına kilitli kalabilirsiniz. Dizinin bitiminden sonra saatlerde doyasıya film keyfi yapabileceksiniz. 23:30’da “Kıyamete Bir Kala”, 01:30’da “Yeşil Sokak Holiganları-2”, 03:00’da da “9.90 TL (99 Francs)” adlı üç yabancı film ekranlarınızda yer alıyor. Filmlerden sonra saat 04:30’da ise “Kızlarım İçin” adlı dizinin tekrar bölümü dikkatleri çekiyor.

Haberin Devamı