Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 25 Temmuz Salı

KANAL D yayın akışı 25 Temmuz Salı günü Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Hemen ardından Sabah Haberleri ile canlı canlı gündeme dair haberler ekrana geliyor. Saatler ilerlediğinde Evim Lokanta programı yeni bölümüyle KANAL D ekranlarında yayınlanıyor. Akşam kuşağında da Adı Efsane dizisi merakla beklenen yeni bölümüyle yayınlanacak. Adı Efsane’den sonra da ekranların en fazla ödülünü veren yarışma 19 Barış Kılıç’ın sunumuyla ekranlarda olacak. KANAL D 25 Temmuz Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 25 Temmuz Salı

05.30’da Kalbim Ege’de Kaldı’nın tekrar bölümü yayınlanıyor. Zeliş ve Mustafa ne kadar birbirlerinden farklı karakterler olsa da onları ortak noktada buluşturan Iraz Nene oluyor. Zeliş ve Mustafa ayrılmak isteseler de başaramayışları ve başlarından geçen aşk hikayesi Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde konu alınıyor. Kalbim Ege’de Kaldı’dan sonra Sabah Haberleri ile gündemde öne çıkan tüm haberler izleyiciler ile buluşturuluyor. Sabah Haberleri ile erken saatlerde gündeme dair bilgi sahibi olabilirsiniz. Sabah Haberleri’nin hemen ardından Hayat Şarkısı dizisinin tekrar bölümü sizlerle olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.45’te Evim Lokanta programı yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Şef Burak Zafer ile beraber birbirinden farklı yemek tarifleri ile sofralarınızı donatabilirsiniz. Evim Lokanta programında Burak Zafer her yeni bölümde farklı tarifleri pişirmektedir. Evim Lokanta programından sonra Magazin D Yaz yayına giriyor. Ünlülerin tatil beldelerine akın ettiği bu günlerde magazine dair her şey Magazin D Yaz ile gün yüzüne çıkıyor. Magazin D Yaz’ın ardından Küçük Ağa dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

16.30’da izleyiciler tarafından uzun süredir takip edilen bir polisiye dizisi Arka Sokaklar’ın tekrar bölümü yayınlanıyor. Rıza Baba ve ekibinin bu bölümde ne tür olayları çözeceğini görmek için Kanal D ekranlarını seyredebilirsiniz. Arka Sokaklar’ın bitmesiyle beraber Kanal D Haber canlı yayınıyla, Türkiye’den ve dünyadan kritik gelişmeleri aktarıyor.

20.00’da izleyicilerinin merakla beklediği Adı Efsane dizisinin yeni bölümü yayınlanıyor. Yeni bölümde olacakları gördüğünüz zaman inanamayacaksınız! Adı Efsane’nin ardından da Barış Kılıç’ın sunumuyla 19 yarışması ekrana geliyor. 26. Bölümü yayınlanacak olan yarışma programında yeni bir rekora doğru giden yarışmacı Volkan bakalım büyük ödülü alabilecek mi?

Yayın akışının devamında ise Kanal D’de daha önce yayınlanmış olan Yalan Dünya ve Galip Derviş dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanacaktır.

Haberin Devamı