Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Ocak Perşembe

25 Ocak Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı canlı haber bülteni ile ekranlara dahil oluyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve spor gibi geniş içeriği ile tüm dünyayı ilgilendiren gelişmeleri tek tek ekranlarınızdan öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı yerli dizinin nefes kesen yeni bölümü yayına başlıyor. Dizinin yeni bölümü ile sürükleyici ve heyecan dolu bir akşama şimdiden hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Ocak Perşembe

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bültenini seyrederek gündemin tüm sıcak gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz. Hemen ardından 09:15’de “Hıçkırık” adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sabah dizi seyretmeyi seviyorsanız bu yeni sezon dizisinin tekrarlarını, hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:30’da “Magazin D” adlı keyif ve eğlence dolu magazin programı canlı canlı yayın akışında yerini alıyor. Magazin gündemine dair tüm gelişmeler, özel röportajlar, konuşmalar ve VTR’ler ekranlarınızda göze çarpacak. Ünlü camiasının giyimleri, eserleri, aşk hayatları, kameralara yakalandıkları anlar, kimlerle hangi nezih mekanlarda görüntülendikleri Magazin D ile hafta içi her gün yayında!

12:45’de “Ekip Şahane” adlı dizayn programının yeni bölümü sizlerle. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara giriş yapan yayın, Nergis Kumbasar’ın katılımıyla artık tamamen bir ekip işi haline dönüşüyor. Yaşam alanlarına modern ve yeni dokunuşlar gelmesini isteyen umutlu aileleri her gün muazzam bir sürpriz bekliyor. Başından sonuna kadar her karesi bir serüveni anımsatan programı, kahveniz eşliğinde seyrederek renkli anlara tanıklık edebilirsiniz.

Haberin Devamı

14:45’de “Hıçkırık” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayın akışında yerini alıyor. Hafta içi her gün farklı anlar yaşatan dizi ile gün ortanızı daha renkli ve heyecanlı hale dönüştürebileceksiniz. 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrarı yayında olacak. Polisiye kesitleri ile dikkati çeken diziyi, hafta içi her gün aynı saatte izleyebilirsiniz. 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı ana haber bülteni sizlerle. Canlı yayına geçen bültenden siyaset, piyasa, ekonomi, spor, yaşam, sağlık, hava ve yol durumu gibi daha pek çok konuda güncel bilgi edinebileceksiniz.

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı yerli dizinin aksiyon dolu sürükleyici yeni bölümü ekranlarınızı dolduruyor. Akşam kuşağına renklilik katan diziyi seyrederken hem tarih ile bağlantılar kurabilecek hem de heyecanlı anların keyfini çıkartabileceksiniz. 23:45’de “Gülizar” adı yeni dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 02:30’da “Koğuş” adlı filmin, 04:30’da ise “Çocuklar Duymasın” adlı yerli diziin tekrar bölümü yayında olacak.

Haberin Devamı