Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Mayıs Cuma

25 Mayıs Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına dahil olacak. Sabaha erken başlayanlardansanız bir zamanların fenomen olan bu heyecanlı dizisini seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen polisiye dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Polisiye kesitler sunan dizi ile heyecanlı ve renkli bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Mayıs Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayan “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrarı ile güne başlanıyor. Renkli dizinin hemen ardından 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı diğer fenomen dizi yayın akışına geçecek. Dolu dolu bir sabaha başlamak isterseniz bu eski dizilerin tekrarlarını izlemeyi unutmayın. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı karşınıza çıkıyor. Gelinlerin kayınvalideleri ile olan kıyasıya mücadelelerini bu yayından izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Heyecanlı ve renkli anlar vaat eden program ile gün ortanızı daha renkli hale dönüştürebilirsiniz.


KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı canlı magazin programı sizlerle olacak. Magazin gündemine dair tüm gelişmeleri ekranlarınız karşısından takip edebileceksiniz. Ünlü yaşamını ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler, renkli VTR’ler ile karşınıza çıkartılıyor. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına çeken diziyi hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz.
19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasını ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler, detayları ile birlikte karşınıza çıkıyor. Sağlık, siyaset, politika, yaşam, emlak, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri akşam bülteninden seyrederek öğrenebileceksiniz. 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına dahil olacak. Sokakların ardında gizlenmiş pek çok faili meçhul suçlar yine gün yüzüne çıkıyor ve detayları ile birlikte araştırılarak çözüme kavuşturuluyor.
00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Gece kuşağında ekranlara gelen dizi ile güzel bir TV keyfi yaşayabilirsiniz. 01:45’de “M.Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın programı ekranlara dahil oluyor. Sahur vaktinde izleyebileceğiniz program sayesinde dini anlamda pek çok konuyu öğrenme şansı elde edebilirsiniz. 04:00’da “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. 05:15’de ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor.

Haberin Devamı