Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar

25 Mart Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve keyifli çocuk programı ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen renkli programı çocuklarınızla birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen renkli dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sıcak aile dizisinin yeni bölümünü sevdiklerinizle birlikte izleyerek keyif dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar

Sabah saat 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı keyif dolu renkli program ile güne başlayabileceksiniz. Çocukların sevilen programını sabahın ilk saatlerinde izleyerek birbirinden renkli anlar yaşayabilirsiniz. Ardından 07:45’de “Ver Elini Aşk” adlı renkli komedi dizisinin tekrar bölümü başlıyor. Sabaha erken başlayanlardansanız bu diziyi sakın kaçırmayın. 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı keyif dolu magazin programı yayın akışına geçecek. Ünlülerin yaşamından klip çekimlerine, eserlerinden kameralara yakalandıkları anlara kadar tüm detaylar pazar gününe özel yayın ile karşınızda. Magazin programı ile pazar sabahınızı daha renkli ve keyif dolu hale getirebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda. Yaşamın farklı alanlarına özgü pek çok konuyu bu renkli yayından ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz. Genel kültürden sağlığa, tarihten spora, politikadan piyasaya kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriği sizlerle olacak.

Haberin Devamı

14:00’da “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” adlı enfes yemek seçeneklerinin pişirildiği program ekranlarınıza geçecek. Sofralarınızı lezzetli ve renkli kılan enfes yemek tarifleri ile mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz. 15:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı aşk temalı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Dizinin hafta içinde yayınlanan yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü keyif içinde seyredebilirsiniz.

18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayın akışına geçecek. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile bu akşam bülteninden takip edebilirsiniz. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, hava durumundan spora kadar tüm konu alanlarına özgü güncel gelişmeler özetleyici konu başlıkları ile ekranlarınıza aktarılıyor.

20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı renkli ve keyifli dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Ardından 23:45’de “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. 02:30’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programının tekrarını izleyebileceksiniz. 04:15’de “5N1K” adlı programın, 05:00’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.

Haberin Devamı