Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 25 Haziran Pazar

Kanal D’nin 25 Haziran Pazar günkü yayın akışı erken saatlerde çocukların en sevdiği programlardan olan Kanal D Çocuk Kulübü ile başlıyor ve bayramın ilk günü birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeni başlayan programlardan olan İrem Derici ile Eğlenmene Bak isimli program ekranlarda olacak. KANAL D’nin 25 Haziran Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 25 Haziran Pazar

Kanal D’nin 25 Haziran Pazar günkü yayın akışı saat 07.00’da Kanal D Çocuk Kulübü ile başlıyor ve ardından da Haylazlar Çetesi ve Siyah Altın ile devam ediyor. Egon ve Çetesi bir kere daha olayların ortasına düşmüştür ve Kuzey Denizi’nde yatırım yapmak isteyen bir şirketin peşindedirler. Ardından, ekranların en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D’nin yeni bölümü yayınlanacak. Ünlülerin hayatlarında meydana gelen son olayları bu programdan öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.45’te Sahrap’la Bayram Sofrası başlayacak. Ramazan ayında çıkılması ve bayrama girilmesi ile birlikte birçok kişi misafir ağırlayacak. Bu programda bayramda masalarınızı süsleyecek birçok tarifi öğrenebilirsiniz. Ardından ise ekranların en uzun soluklu polisiye dizisi olan Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

15.30’da ekranların en çok sevilen yarışma programlarından olan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının yeni bölümü başlayacak. Bakalım bu hafta arabanın taliplisi kim olacak?

Haberin Devamı

18.45’te ise Ahmet Hakan’la Kanal D Haber ile birlikte haber bülteni başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen son olaylar, ayrıntıları ile birlikte bu bültende yayınlanacak. Ayrıca hava durumu bilgilerine de bu bültenden ulaşabilirsiniz.

Bugünün akşam kuşağında ise yeni başlayan programlardan olan İrem Derici ile Eğlenmene Bak isimli program yer alacak. İrem Derici birbirinden eğlenceli ve renkli konukları ile birlikte bayram akşamı evinizi şenlendirecek. Ardından ise 19 isimli programın yeni bölümü ekranlarda olacak.

00.45’te eski dizilerden olan Yalan Dünya dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarına gelecek.