Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe

24 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sevilen eski dizi ile sabahınızı çok daha renkli ve heyecan dolu hale getirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü başlayacak. Tarihi kesitler sunan dizide yine birbirinden farklı olayların geliştiğine tanıklık edebileceksiniz. Fragmanı ile etkileyen dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe

Sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin tekrarlarını hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısında görebileceksiniz. Hemen ardından 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı diğer fenomen dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Sabaha erken başlayanlardansanız bu iki sevilen dizinin tekrar bölümünü keyif içinde Kanal D ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayın akışına başlıyor. Programı seyrederken gelinlerin kayınvalideleri ile olan heyecanlı çekişmelerine rastlayabileceksiniz. Gün ortanıza heyecan katan program ile güzel anlara tanık olabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı eğlence ve komedi dolu magazin programı sizlerle oluyor. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri anlık olarak bu programdan seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Ünlü camiasına ait tüm merak edilenler, sıcak gelişmeleri ile ekranlarınıza aktarılacak.

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek öğle ortanızın çok daha heyecanlı olmasını sağlayabilirsiniz. 19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayına geçiyor. Akşam bültenini seyrederken siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm konu alanları hakkında bilgiler edinebileceksiniz. 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yeni bölümü yayın akışında yerini alıyor. Her anında farklı bir yaşanmış olayı anlatan diziden bu bölümde de yine çok etkileneceksiniz.

Haberin Devamı

23:45’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Hemen ardından saat 01:45’de başlayacak olan M Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” canlı yayın programı ekranlar karşısına geliyor. Sahur vaktinde seyredebileceğiniz programdan dini anlamda pek çok bilgiler edinebilirsiniz. 04:00’da “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümün, seyredebilirsiniz. 05:15’de ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda yer alacak.