Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Mart Cumartesi

24 Mart Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve keyif dolu sabah programı ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Çocukların masum eğlencesi olan yayını, her hafta sonu Kanal D ekranlarınız karşısından seyrederek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Nefes kesen dizinin tekrar bölümünü izleyerek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24  Mart Cumartesi

Sabah ilk olarak “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli programı seyrederek güne başlangıç yapabileceksiniz. Ardından 07:45’de “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor. Dizinin eğlence dolu son bölümünü çocuklarınızla birlikte seyrederek keyif dolu bir sabah geçirebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı hafta sonuna özel magazin programı ekranlarınıza geçecek. Ünlülerin yaşantısına dair tüm merak edilen gelişmeleri, tek tek ayrıntıları ile bu programdan analiz edebileceksiniz. En renkli VTR’ler, detayları ile Magazin D’de.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Değerli konukların katılımı ile daha keyifli ve renkli hale dönüşen yayından sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset, emlak ve hava durumu gibi pek çok konu alanına özgü bilgi edinebileceksiniz. Ardından 14:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programının tekrar bölümü başlıyor. Kıyasıya devam eden renkli yarışmanın tekrarını izleyerek gündüz kuşağınızı daha hareketli atmosfere bürüyebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00’da “Popstar 2018” adlı yayının tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Soluksuz seyredilen son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız hafta sonuna özel yayına geçen tekrar bölümü sakın kaçırmayın. 18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı ana haber bülteni ekranlara geçiyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri ayrıntıları ile bu akşam bülteninden analiz edebileceksiniz. Sağlık, ekonomi, piyasa, emlak, hava durumu ve spor gibi akla gelebilecek pek çok konu başlığına dair gelişmeler sizlerle olacak.

20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine beklenmedik pek çok gelişmeye rastlayabileceksiniz. 23:30’da sevilen yerli bir dizinin tekrar bölümü yayında olacak. 01:45’de yine bir başka yerli dizi tekrar bölümü ile yayına geçiyor.. 04:00’da “Müzik Arası” adlı yayının, 05:15’de ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.