Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Kasım Cuma

24 Kasım Cuma günü Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara geçiyor. Haberin nabzını tutan en güncel gelişmeler sizlerle olacak. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar daha pek çok konu başlıkları üzerine bilgi edinerek dolu dolu güzel bir sabah geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin yeni bölümü başlıyor. Yepyeni dizi ve yine aksiyon ve macera dolu kesitler… Her karesi merak ve heyecan dolu diziyi seyrederken adeta akşamın nası geçtiğini dahi anlayamayacaksınız.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Kasım Cuma

Sabahın ilk saatlerinde “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlara dahil oluyor. Dünyadaki ve Türkiye üzerindeki gelişmeleri yakından takip etmek için mutlaka seyretmeyi unutmayın. Hemen ardından 09:30’da “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Sıcak aile dizisi ile güne daha renkli ve güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:30’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı yeni bölümü ile yayın akışına geçiyor. Birbirinden nefes yemeklerin pişirildiği ve eşsiz sunumlar eşliğinde ikrama hazırlandığı programı seyrederken hem keyifli anlar yaşayabilir hem de tarif defterlerinize yepyeni tatlar ekleyebilirsiniz. 13:00’da “Alışveriş Melekleri” adlı moda programı sizlerle. Haftanın final bölümünde bakalım kim yarışmayı kazanıyor? Nefeslerin tutulduğu ve durmadan heyecanın artış gösterdiği programı seyrederken merak ettiklerinize cevap bulabileceksiniz.

14:45’de “Magazin D” adlı renkli magazin programı canlı canlı ekranlarda yayına başlıyor. Ünlülerin kamera arkası yaşananlarına, yakalandıkları yerlere, yaşam alanlarına ve hatta aşk hayatlarına kadar pek çok konuda merak edilenler sizlerle olacak. Gündemin en merak edilen gelişmelerini ekranlarınız karşısında seyrederek öğrenebilirsiniz. Saatler 16:30’u gösterdiğinde de “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin tekrar bölümü karşınızda olacak. Sevilen polisiye dizinin tekrarını seyrederken hareketli saatler geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” ekranlarınıza geçecek. Bülteni seyrederken haberin nabzını yoklayan ve merakınızı dipdiri tutan gelişmeler sizlerle... Siyaset, sağlık, aktüel, spor ve yaşam gibi daha pek çok konuda aydınlatıcı bilgilere erişebilirsiniz. 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Sokakların ardında gerçekleşen kanun dışı suçlar ve başarıdan başarıya uzanan güçlü bir ekip… Yeni bölümü seyrederek akşamınızı aksiyon dolu anlarla heyecanlı kılabilirsiniz.

23:45’de “Beyaz Show” adlı renkli program canlı yayın ile sevenleri ile buluşuyor. Eğlence dolu bir gece geçireceğiniz yayına yine birbirinden değerli konuklar katılacak ve komedi dolu anlar yaşanacak, sakın seyretmeyi unutmayın! Ardından 01:45’de ve 04:00’da yerli iki dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek.

Haberin Devamı