Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Haziran Pazar

24 Haziran Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin tekrarı ile güne başlayacak. Komedi dolu sahneleri ile öne çıakn renkli dizi ile güzel bir hafta sonu açılışı yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 17:00’da başlayacak olan “Seçim Ortak Yayını” ekranlara gelecek. “Seçim 2018” ile hangi partinin kazanabileceğini an an ekranlarınızdan takip edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Haziran Pazar

Sabah saat 07:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına dahil olacak. Sabaha erken başlayanlardansanız bu renkli dizinin tekrarını sakın kaçırmayın. Ardından 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı yayın sizlerle olacak. Magazin dünyasının tüm güncel gelişmelerini ve bomba haberlerini detayları ile birlikte bu hafta sonuna özel olan magazin programından ayrıntıları ile öğrenebilirsiniz. 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Gün ortasında ekranlara gelen program, farklı katılımcıları ile yaşama dair her konuda bilgi sahibi olmanızı mümkün kılıyor. Tarihten genel kültüre, politikadan siyasete, emlaktan sağlığa kadar her alanda yepyeni bilgiler paylaşılıyor

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Sahrapla Anadolu Lezzetleri” adlı yemek programı ekranlar karşısında yerini alacak. Birbirinden güzel lezzet dolu yemek tariflerinin hazırlandığı yayın ile güzel bir gün ortasına başlayabilirsiniz. 15:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. Polisiye kesitler sunan dizi ile gün ortanızı hareketli bir şekilde geçirebilirsiniz. 17:00’da “Seçim Ortak Yayını” adlı seçim programı ekranlar karşısına geçecek Hangi partinin ne kadar oy aldığını ekranlarınızdan anlık olarak takip edebilir ve böylelikle hangi partinin kazanabileceğini kendinizce yorumlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

00:15’de “HTR2B: Dönüşüm” adlı yabancı sinema filmi ekranlar karşısında yerini alıyor. Hafta sonu sinema keyfi yapmak isterseniz bu filmi seyretmeyi unutmayın.01:40’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile akşamınız çok daha renkli ve heyecan dolu geçiyor. Keyifli anlar sunan programa birbirinden farklı yarışmacılar katılıyor ve eğlenceli vakitler geçirmeniz mümkün hale geliyor.03:30’da “5N1K” adlı güncel yaşam programı ile TV keyfinizi devam ettirebilirsiniz. Güncel hayata özgü gelişmeleri ekranlarınızdan detayları ile öğrenebileceksiniz. Ardından 04:30’da “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak.