Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 24 Haziran Cumartesi

KANAL D’nin 24 Haziran Cumartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Kanal D Çocuk Kulübü isimli çocuk programı ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeni başlayan programlardan olan İrem Derici ile Eğlenmene Bak programı ekranlarda olacak. Bayram coşkusu hep birlikte Kanal D ekranlarında yaşanacak! KANAL D’nin 24 Haziran Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 24 Haziran Cumartesi

Kanal D’nin 24 Haziran Cumartesi gününe ait yayın akışı 07.00’da Kanal D Çocuk Kulübü ile başlıyor. Ardından ise Karla’nın Dünyası isimli program ile devam ediyor. 09.30’da ise en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D programı Kanal D ekranlarında olacak. Ünlülerin dünyasında yaşanan son gelişmelerin ayrıntıları ile ekrana getirildiği bu programda sosyal medyaya dair de haberler alabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.40’ta Sahrap’la Bayram Sofrası ekranlarda olacak. Ramazan ayının bitmesi ile birlikte bayram geldi ve bayramda da misafirleri en güzel ağırlama şekillerini bu programdan öğrenebilirsiniz. Ardından ise ekranların en uzun soluklu polisiye dizilerinden olan Arka sokaklar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

15.45’te ise Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programının yeni bölümü yayınlanacak. Araba ödülü için kıyasıya mücadele eden çiftler renkli görüntülerin oluşmasını sağlayacak. Ardından ise Ana Haber Bülteni ile haber zamanı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli gelişmeler ayrıntıları ile aktarılacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise yeni başlayan programlardan olan İrem Derici ile Eğlenmene Bak programı Kanal D ekranlarına gelecek. Birbirinden ünlü ve renkli konuklarla akşamları evinize konuk olacak olan programda müziklere de yer verilecek. İrem Derici’nin sunumu ile birlikte bu hafta ilk bölümü yayınlanacak.

İrem Derici ile Eğlenmene Bak programından sonra ise 19 programının yeni bölümü Kanal D ekranlarına gelecek. Ardından ise yerli bir sinema yayınlanacak. 04.00’da ise eski dizilerden olan Galip Derviş dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.