Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar

Kanal D 24 Eylül sabah yayın kuşağı Kanal D Çocuk Kulübü adlı programın saat 06.45’te yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra, 07.00’de Tutsak adlı Kanal D’nin yeni yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Magazin D adlı magazin programı ve Meryem adlı yerli dizinin yayınlanmasından sonra Kanal D’de Sevda’nın Bahçesi ve Kanal D Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise yeni bölümü ile Çocuklar Duymasın ve Masum adlı yerli dizi yayınlanacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar

06.45’te, Kanal D’nin 24 Eylül Pazar günü sabah kuşağında ilk olarak yıllardır yayınlanan ve sevilerek izlenen eğlenceli program Kanal D Çocuk Kulübü yayınlanacak. Programda, birçok ünlü çizgi film karakterlerinin çeşitli maceraları ve birçok eğlenceli içerik yayınlanıyor. Kanal D Çocuk Kulübü, bir tatil gününe başlamak için güzel bir program.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.00’de Kanal D’nin yeni dizisi Tutsak’ın tekrar bölümü Kanal D sabah yayın kuşağında yayınlanacak. Dizinin başrollerinde deneyimli oyuncular Pamir Pekin ve Gülper Özdemir bulunuyor. Kocası tarafından tutsal edilen ve sonra terk edilen Elif’in komşusunun yardımı ile bir konakta işe başlaması ve daha sonra Elif’in içine girdiği mücadele dizinin konusu.

09.45’te Asena Atalay’ın dikkat çeken sunumuyla ekrana gelen magazin programı Magazin D Pazar yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak. Programda ünlü isimlerle ilgili çarpıcı haberlere ve eğlenceli görüntülere yer veriliyor.

13.00’da, Kanal D’nin sevilerek izlenen bir başka dizisi Meryem tekrar bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak. Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan gibi deneyimli oyuncuların başrolde oynadığı yapımda, aşık olduğu kadını kaybettiği için intikam alma hırsıyla yaşayan Savaş adlı karakteri ve onun suçlu gördüğü kişi olan Meryem’in hayatı anlatılıyor.

Haberin Devamı

15.30’da ünlü şarkıcı Sibel Can ve başarılı, deneyimli oyuncu Emre Kınay’ın başrollerini oynadığı Kanal D’nin yeni dizisi Sevda’nın Bahçesi adlı dizi yayında olacak. Dizide, 18 yıl önce dramatik bir şekilde boşanmış bir çiftin ve kızı olduğundan habersiz bir babanın hikayesi anlatılıyor.

18.45’te, gündeme dair tüm haberleri, son dakika gelişmelerini ve özel dosyaları detaylarıyla öğrenebileceğiniz Kanal D Haber canlı olarak yayınlanacak.

20.00’de, Kanal D akşam kuşağında Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un başrollerini oynadığı komedi dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak.

23.30’da Haluk Bilginer ve Ali Atay gibi isimleri kadrosunda bulunduran Polisiye dizisi Masum’u yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı