Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Ekim Salı

24 Ekim Salı günü, Kanal D yayın akışıKanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlarınıza giriş yapıyor. Dünya gündemi hakkındaki en sıcak ve en yeni gelişmeler sabahın erken saatlerinde haber bülteni ile karşınızda… Akşam kuşağında ise “Tutsak” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayın akışına başlıyor. Sadullah ve Elif mücadelesi nasıl yön bulacak? merak ettiğiniz gelişmeler yeni bölümle ekranlarınıza gelecek. Kanal D yayın akışı hakkında fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Ekim Salı

Sabah 07:00’da yayına giriş yapan “Kanal D Günaydın Türkiye” en sıcak gündem gelişmeleri ile seyircileri Kanal D ekranlarında topluyor. Hemen ardından saat 10:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı yeni fenomen dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Güzel ve sürükleyici bölümleri ile seyircilerini ekran başına kilitleyen diziyi akşam kuşağında seyredemediyseniz çok da dert etmenize gerek yok! Sabah kuşağında başlayacak tekrar bölümü ile tüm merak ettiğiniz sahneleri izleme fırsatı elde edeceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ekranlarınıza yansıyor. Yemek programında bir yandan mutfak kültürünüze zengin tatlar kazandırabilecek bir yandan da hoş sohbetlere tanıklık edebileceksiniz. Saat 14:30’da “Magazin D” adlı magazin programı karşınıza çıkıyor. Magazin dünyasına ait gelişmelerin ayrıntılı şekilde ele alındığı eğlence programı sayesinde ekranlarınızın karşısında keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrarı ile dizi keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” canlı olarak yayına giriyor. Haber bülteni sayesinde dünyada ve Türkiye’de gelişen önemli sıcak gelişmeleri takip edebileceksiniz. 20:00’da “Tutsak” adlı dizi yeni bölümü ile ekranlarda göze çarpıyor. Elif ses kayıtlarını gerçekten polise teslim edecek mi? Bahadır cinayet nedeniyle cezaevine giriyor ancak Elif Sadullah’a verdiği umut ne? Tüm merak edilenler bomba gibi gelen yeni bölümle ekranlarınızda…

Haberin Devamı

Akşam kuşağından sonra popüler dizilerin tekrar bölümleri yayın akışına başlıyor. 23:30’da yerli dizi ………….. tekrar bölümü ile sevenlerinin yeniden karşısına çıkıyor. Dizinin bitiminde sonra da ……….. adlı yerli dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. 01:45’de başlayan dizi ile gecenizi daha eğlenceli ve renkli hale getirebilirsiniz. 04:30’da ise “Tutsak” dizisi tekrarı ile ekranlarınızda yerini alacak. Akşam kuşağındaki yayını izleyemediyseniz geceyi bekleyin. Mükemmel bir bölüm sizleri bekliyor…

Haberin Devamı