Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 23 Kasım Perşembe

23 Kasım Perşembe günü Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlarınız karşısında yerini alıyor. Sağlıktan siyasete, hava durumundan spora, yaşamdan alışverişe kadar daha pek çok konu başlıkları ile dolu dolu bir haber saati sizlerle… Güne daha dinamik başlamak ve gündemden bilgi edinmek için Kanal D ekranlarında olun. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı yerli dizinin yeni bölümü başlıyor. Her karesi merak, gerilim ve heyecan dolu olan renkli bir dizi ile güzel bir akşam sizleri bekliyor, sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 23 Kasım Perşembe

Sabahın ilk saatlerinde “Kanal D Günaydın Türkiye” ile gündemin merkezine oturan gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Hemen ardından 09:30’da “Meryem” adlı yerli dizinin tekrarı başlayacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyredemediyseniz mutlaka bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Saatler 11:30’u gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ekranlarınıza giriş yapıyor. Farklı lezzetlere imza atan programı seyrederken bazen eğlenebilecek bazen de pişirilen lezzetler karşısında iştahınızın kabardığını hissedeceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Alışveriş Melekleri” adlı moda programının yeni bölümü ekranlarınızda. Moda dünyasını kasıp kavuran gelişmeler, yarışmacılar sayesinde seyircilere aktarılıyor. Kusursuz kombin ve tarz konusu gibi daha pek çok alanda yorumlar yapılıyor. Gün ortasına denk gelen programı seyrederek eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

14:45’de “Magazin D” adlı eğlence programı sizlerle… Magazin dünyasına özgü merak edilenler ve en çarpıcı gelişmeler ekranlarınızda yerini alıyor. Canlı canlı ekranlara giriş yapan programı seyrederken magazin dünyasına dair tüm gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin tekrarını izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la “”Kanal D Ana Haber” bülteni akşam kuşağını başlatıyor. Gündeme dair tüm gelişmeler ayrıntılı konu başlıkları ile ekranlarınızda. Gündemden haberdar olmak ve dünya üzerinde gelişen olayları yakından takip etmek istiyorsanız Kanal D ekranlarınızı açın. 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizi ile soluksuz bir akşama merhaba diyebilirsiniz. Yepyeni bölümün her kesitinde nefes kesen anlar...Hemen ardından 23:30’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı sevilen aşk temalı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. Ardından 02:00’da “Alışveriş Melekleri” adlı moda programının, 04:00’da ise “Meryem” adlı dizinin tekrarı ile karşılaşacaksınız.