Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 23 Haziran Cuma

Kanal D’nin 23 Haziran Cuma günkü yayın akışı erken saatlerde Geniş Aile dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Akşam kuşağında ise en uzun soluklu polisiye dizilerinden olan Arka Sokaklar’ın sezon finali ekranlara gelecek. Yine ayrı aksiyon ve heyecana sahne olacak olan dizide bizi neler bekliyor? Kanal D’nin 23 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 23 Haziran Cuma

Kanal D'nin 23 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı 05.30'da eski dizilerden olan Geniş Aile dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve Emin Çapa ile Sabah Haberleri bülteni ile devam ediyor. Gün öncesinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli gelişmeler ayrıntıları ile birlikte bu bültenle ekranlara getiriliyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.00'da ise eski dizilerden olan Aşk-ı Memnu dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ardında da Sahrap'la İftar Sofrası programının yeni bölümü ekranlarda olacak. İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli tarifleri bu programdan öğrenebilirsiniz.

12.45'te Prof. Dr. Mustafa Karataş'la Paylaşmak Güzeldir isimli program yayınlanacak. Bu programda paylaşmanın önemine değinilirken örnekler de veriliyor. Ardından ise Küçük Ağa dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlarda olacak.

16.30'da ekranların en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümü başlayacak. Ardından ise Ahmet Hakan'la Kanal D Haber ile haber bülteni saatine girilecek. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli gelişmeler bu bültende aktarılacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise en uzun dizi olan Arka Sokaklar dizisinin sezon finali yayınlanacak. 447. Bölümü ile sezona veda edecek olan diziden yine heyecan dolu bir bölüm geliyor. Çoban ailesi yaşadıklarından dolayı derin bir hüzün içerisindedir. Herkes hastaneye gittiğinde ise birisi için kötü haber gelir. Hepsi ve daha fazlası bu akşam Kanal D'de!

00.15'te Macera Gemisi programının yeni bölümü yayınlanacak ve hemen ardından da en çok izlenen sahur programlarından olan Prof. Dr. Mustafa Karataş'la Sahur Vakti programı yayınlanacak. Bu programda ramazanın önemine değinirken gerçek hayatla alakalı sorular da yanıtını bulacak.