Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Ocak Pazartesi

22 Ocak Pazartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile güne merhaba diyor. Sabahın erken saatlerinde haberlerden bilgi edinmek istiyorsanız bu bülteni sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Siyah Beyaz Aşk" adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza gelecek. Sürükleyici ve heyecan dolu anlar yaşamak için yeni bölümü izleyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Ocak Pazartesi

Sabahın ilk saatlerinde "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile yayın akışı başlıyor. Gündeme dair tüm sıcak gelişmelerden haberdar olmanızı sağlayan bülteni izleyerek dünyada neler olduğunu öğrenebileceksiniz. Ardından 09:15'de "Hıçkırık" adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlarınızda. Sevilen diziyi, kahvaltı saatlerinizde sevdiklerinizle birlikte seyredebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:30'da "Magazin D" adlı eğlence ve keyif dolu magazin programı ile yayın devam ediyor. Magazin gündemini gözler önüne seren yayından ünlü camiasına dair pek çok bilgi edinebileceksiniz. Ünlülerin özel röportajları, konuşmaları, İstanbul'un ünlü sokaklarında kameralara yakalandıkları an, eserleri, trendleri gibi daha pek çok konuda merak edilenler sizlerle olacak. 12:45'de "Ekip Şahane" adlı dekorasyon üzerine yayına geçen renkli program yayın akışındaki yerini alıyor. Nergis Kumbasar'ın katılımı ile yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan programda, hafta içi her gün aynı saatte farklı umutlar ve farklı hayaller gerçekleştiriliyor, evler daha yaşanılası hale getiriliyor.

Haberin Devamı

14:45'de "Hıçkırık" adlı yerli dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Dizinin yeni bölümünü, hafta içi her gün aynı saatte, Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 16:00'da "Arka Sokaklar" adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Gün ortanızı dizi izleyerek keyiflendirmek isterseniz bu iki fenomen diziyi kaçırmayın!

18:45'de "Ahmet Hakan'la Kanal D Haber" adlı haber bülteni ile akşam haberleri ekranlara giriş yapıyor. Gündemin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, detaylarıyla ekranlarınızda. Sağlık, ekonomi, siyaset, trafik, yol, hava durumu, spor gibi daha akla gelebilecek pek çok konu içeriği ile tüm dünya üzerinde gelişenlerden haberdar olabileceksiniz.

20:00'da "Siyah Beyaz Aşk" adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ile akşam kuşağına dönülüyor. Dizinin hemen ardından 23:45'de "Meryem" adlı bir başka dizinin tekrar bölümü sevenleriyle buluşuyor. 02:45'de "Magazin D" adlı renkli magazin programının tekrarını seyredebileceksiniz. Magazin programının bitiminden sonra da 04:00'da "Siyah Beyaz Aşk" adlı dizi bir kez daha yayına geçecek.

Haberin Devamı