Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Mart Perşembe

22 Mart Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına geçiyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, hava durumundan spora kadar akla gelebilecek pek çok konu alanına özgü gelişmeleri bu sabah bülteninden detaylı şekilde öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı sevilen tarihi dizinin yepyeni bölümünü izleyerek akşamınızı daha heyecanlı ve renkli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Mart Perşembe

Sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile güne başlangıç yapabileceksiniz. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler detaylı şekilde ekranlarınızda olacak. Haber bülteninden sonra 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Her karesinde eğlence dolu anlar yaşatan dizi, sabahınızı daha renkli hale getirecek.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlar karşısına dahil olacak. Keyif dolu anlar yaşatan programda, yine kayınvalideler gelinleri ile yarışacak ve keyif dolu anlar yaşanacak. Gün ortanızı keyifli hale getiren yayını sevdiklerinizle birlikte izleyerek pek çok güzel ana tanıklık edebilirsiniz. 15:00’da “Magazin D” adlı keyifli ve renkli magazin programı ekranlarınıza dahil olacak. Magazin dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini detaylı şekilde bu yayından takip edebilirsiniz. Hafta içi her gün canlı yayına giriş yapan programda ünlülerin yaşamına özgü pek çok detay ele alınıyor.

Haberin Devamı

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek devam edebileceksiniz. Polisiye kesitler sunan dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına geliyor. Haber dünyasının nabzını tutan tüm gelişmeler tek tek ayrıntıları ile sizlerle olacak.

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Yeni bölümde, Flippos asıl hedefine Hilal’i koyuyor ve olaylar seyrinden tamamen çıkıyor. Ayrıca İzmir halkının korkusunu yenmesi için önemli ve detaylı bir konuş daha gerçekleştiriliyor. 23:45’de “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından 02:15’de “M. Fatih Çıtlak ile Regaip Kandili Özel” adlı dini program ekranlarınıza dahil oluyor. 03:30’da “Gelinim Mutfakta” adlı programın, 05:00’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.