Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma

22 Haziran Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Eski dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından seyrederek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin sezon finali ekranlara geçiyor. Polisiye kesitleri ile ekranları renklendiren diziyi sevdiklerinizle birlikte seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma

Sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir dizi keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Aşk-ı Mennu” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam ediyor. Sabah bu iki dizinin tekrarlarını izleyerek güzel anlar yaşayabilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı program yayın akışına geçecek. Gelinlerin kayınvalideleri ile olan renkli anlarını ekranlarınız karşısından seyrederek güzel bir gün ortası yaşayabilirsiniz. Renkli yarışma programı, hafta içi her gün Kanal D ekranları karşısında yayına başlıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D Yaz” adlı magazin programı sizlerle oluyor. Magazin dünyasının sıcak gelişmelerini ve bomba haberlerini detayları ile birlikte bu renkli yayından seyredebileceksiniz. Ünlülerin yaşamına özgü gelişmeler, klip çekimleri ve daha pek çok fazlası sizlerle buluşacak. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilme imkanı yakalayacaksınız. Sevilen polisiye dizi, hafta içi her gün tekrarları ile birlikte ekranlara dahil olacak.

Haberin Devamı

Saatler 19:00’a geldiğinde, “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni başlayacak. Akşam bülteninden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri tek tek öğrenebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan politikaya kadar tüm merak ettiğiniz konu başlıkları sizlerle olacak. 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin sezon finali mükemmel bir kapanış yapabileceksiniz. Sürükleyici bölüm, tüm hayranlarını ekranları başına çekerek macera dolu bir akşam geçirmenize yardım ediyor. 00:15’de “Hayalet Köpek Balığı” adlı film ekranlara dahil olacak. Gece sinema keyfi yapmak isterseniz bu filmi sakın kaçırmayın. 01:45’de “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Ardından 03:30’da “Gelinim Mutfakta” adlı programın tekrarı karşınıza çıkıyor. 05:00’da ise “Tatlı İntikam” adlı dizi ile baş başa kalacaksınız. Sevilen dizinin tekrar bölümünü sabaha karşı izleyerek renkli bir TV keyfi yaşayabilirsiniz.