Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Ekim Pazar

22 Ekim Pazar günü Kanal D yayın akışı saat 05:30’da başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” programı ile ekranlara giriş yapıyor. Çocukların vazgeçilmezi olan program üstelik yetişkinlerin de en büyük eğlencelerinden bir tanesi. Sabaha erken başlayanlardansanız çocuklarınızla birlikte seyrederek güzel bir hafta sonu macerası gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sıcak aile dizisi “Çocuklar Duymasın” ekranların tutkusu olacak. Yepyeni bölümü ile gelen dizi ile eğlence dolu bir Pazar akşamına hazır mısınız? Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Ekim Pazar

Sabah 05:30’da başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” yerini hemen ardından başlayacak olan “Ver Elini Aşk” dizisine bırakıyor. 06:00’da ekranlarınıza gelen dizi, aşkın ve dramın bir arada yoğrulduğu konusu ile sevenlerini ekran başına kilitliyor. Akşam kuşağındaki yeni bölümünü kaçırdıysanız mutlaka izlemeyi unutmayın. 08:45’de “Sahrapla Lezzetli Sofralar” programının yeni bölümü yayına geçiyor. Hoş sohbetler eşliğinde geçen yemek programı sayesinde mutfağınıza yepyeni tatlar

kazandırabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Magazin D Pazar” programı yeni bölümüyle ekranlarınızda olacak. İnternet fenomenlerinden sanatçılara kadar ünlü camiasına ait her türlü gelişmeler magazin programı ile karşınızda… Ünlü dünyası hakkındaki olaylardan haberdar olmak istiyorsanız sabah kahvaltınızı yaparken Magazin D programını takipte kalın.

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel program yeni bölümü ile yayına geçiyor. Farklı konukların davet edildiği programda; sağlıktan topluma, ekonomiden seyahate kadar pek çok konu irdeleniyor. Ayrıca sosyal medyada çok konuşulan fenomenler ve ünlüler de stüdyoda ele alınan konular arasında. Gün ortasında dizilerin tekrarları ile yayın akışı kaldığı yerden devam ediyor. 14:00’da “Tutsak” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Dram ağırlıklı olan dizinin yeni bölümünü izleyemediyseniz mutlaka değerlendirin. 16:00’da ise “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ile TV keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Haber” hafta sonuna özel yayını ile seyircilerini gündemden haberdar edecek. Haber bülteni sayesinde siyasi, sosyal, ekonomi ve sağlık gibi farklı alanlardaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Haberlerden hemen sonra saat 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizi yayına başlıyor. Yeni bölümü ile gelen dizide yine birbirinden farklı maceralar yaşanacak. 23:45’de ise “Masum” adlı dizinin yeni bölümü ekranlarınızda olacak.

Gece kuşağında sevilen dizilerin tekrar bölümleri yayın akışına başlıyor. 00:45’de “Ver Elini Aşk”, 03:15’de ise “İsimsizler” adlı dizi tekrar bölümleri ile yine sevenlerinin karşısına çıkacak. 05:30’da ise gündemi takip eden “5N1K” adlı güncel programı izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı