Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 22 Ağustos Salı

Kanal D yayın akışı 22 Ağustos Salı günü Sabah Haberleri programıyla başlıyor. Ardından Evim Lokanta programı yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yerini alıyor. Evim Lokanta’dan sonra da Asuman Dabak’la Hayat programı canlı olarak yayınlanıyor. Öğle vakti geldiğinde Nursel’le Evin Tadı programı canlı olarak Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Akşam kuşağında Adı Efsane dizisi yeni bölümüyle yayına girecek. Hemen ardından 19 adlı yarışma programının yeni bölümü yayınlanıyor. Gece kuşağında ise tekrarları izleyebilirsiniz. KANAL D 22 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları bu haberde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 22 Ağustos Salı

Kanal D 22 Ağustos Salı günü yayın akışı 05.30’da Nursel’le Evin Tadı programının tekrar bölümüyle başlıyor. Programda birbirinden farklı yemek tariflerini bulabilirsiniz. Ardından Sabah Haberleri canlı olarak yayın akışına giriyor. Gündüz kuşağının başlangıcında gündeme dair haberleri öğrenmek için 07.00’da Sabah Haberlerini seyredebilirsiniz. Sabah Haberleri programından sonra Evim Lokanta programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Her bölümünde farklı bir tarifle ekrana gelen program, özellikle ev hanımları tarafından dikkatle takip ediliyor. Ardından Asuman Dabak’la Hayat programı canlı olarak yayına giriyor. Farklı sebeplerden birbirleriyle görüşmeyen kişiler Asuman Dabak’la Hayat programında kavuşuyorlar.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Nursel’le Evin Tadı programı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Hem lezzetli yemek tariflerinin hem de uzman konukların yer aldığı programı mutlaka izlemelisiniz. Nursel’le Evin Tadı programı bittikten hemen sonra yaz aylarının olmazsa olmazı Magazin D Yaz canlı olarak yayınlanıyor. Magazin ile ilgili her şeyi Magazin D Yaz programında bulabilirsiniz. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Arka Sokaklar yerli dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Macera dolu Arka Sokaklar dizisi 16.30’da Kanal D ekranlarında!

Haberin Devamı

18.45’te Kanal D Haber canlı olarak yayına giriyor. Haberlerin objektif ve hızlı bir şekilde aktarıldığı Kanal D Haber’i akşam kuşağında seyredebilirsiniz. Haberlerden sonra akşam kuşağında en çok izlenen dizilerden Adı Efsane yeni bölümüyle yayınlanıyor. Bu bölümde Reyhan bilmediklerini Sinan’a söyleyebilir. Ayrıca Naz bu bölümde de babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Adı Efsane yeni bölümüyle 20.00’da Kanal D’de!

23.15’te Barış Kılıç ile 19 yarışma programı yayınlanacak. Yarışmacılar arasında büyül ödül için rekabetin devam ettiği yarışmanın bu bölümünde bizleri bakalım neler bekliyor? Barış Kılıç’la 19 programının ardından Kanal D ekranlarının yerli dizilerinden bir tanesinin tekrarı yayınlanıyor. Saatler 02.45’i gösterdiğinde ise Asuman Dabak’la Hayat programının sabah kuşağı yayını tekrar veriliyor. Yayın akışında son olarak Galip Derviş yerli dizisinin tekrar bölümü yer alıyor. Galip Derviş 04.40’da Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı