Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 21 Nisan Cuma

Kanal D’nin sevilen dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar dizisinin 438. Bölümüne ait fragman yayınlandı. Yayın akışında Cuma akşamları yer bulan Arka Sokaklar dizisi en uzun soluklu dizilerden birisi olmasıyla ünlü. Yayınlanan en son bölümde Mesut ekip arkadaşlarının yanına ve işine dönmesi ile ortam biraz daha rahatlamıştır. Peki yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar’ın yeni bölümü 21 Nisan Cuma akşamı Kanal D ekranlarında! Yeni bölüm ile ilgili detaylarsa bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 21 Nisan Cuma

Arka Sokaklar dizisinin 438. Bölümüne ait yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu ve yayınlandı. Türkiye’nin en uzun soluklu polisiye dizisi olan Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde de heyecan eksik olmuyor. Mesut görevine ve ekip arkadaşlarına geri dönmüşken hiç beklenmedik bir olay yaşanır ve Nazike kaçırılır.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yeni bölümde Ali Pınar’a açıklamasını yapamayacağı bir durumda yakalanır. Pınar’ınsa bu görüntüye karşılık ne yapacağı bilinmiyor. Pınar, Ali’den ayrılacak mı?

Tekin ve Metin ise sokakta görmüş oldukları yaşlı bir amcayı evlerine davet ederler. Yaşlı amca yorgunluğunu atarken bir yandan da kahve yudumlamaktadır ve misafirlikten hoşnuttur. Bu sırada amcayı Hüsnü görür. Çoban ailesinin ise bu amcayı Hüsnü’ye nasıl açıklayacağı bilinmemektedir.

Buse ise yine başını derde sokmuştur. Zor durumla karşı karşıyadır. Ali olay yerine yakın olduğu için hemen olay yerine gelir ve Buse’nin hayatını kurtarır. Buse ise Ali’nin ona olan yardımı karşısında etkilenerek onu öper. Buse’nin Ali’yi öptüğü bu anların görüntüsü ise ekibin eline geçmiştir. Pınar durumu öğrendiğinde ise araya ayrılık girme ihtimali ortaya çıkmıştır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut karaciğer naklinden sonra iyileşmiştir ve ardından da taburcu edilmiştir. Selin, iyileşene kadar Mesut’u evinde misafir etmektedir. Mesut bu durumdan memnundur fakat Gümüş’ün hala sokaklarda istediği gibi gezmesini kendine yedirememektedir. Oktay’ı kaçırarak gözdağı vermesi de cabasıdır.

Ekip ise bir fuhuş operasyonundadır. Zengin adamlara kadın ayarlamakta olan bir mankenlik ajansı sahibi olan Hale’nin peşine düşmüşlerdir. Hale, tuzak kurarak genç kızları zengin adamlara pazarlamaktadır. Buse de iş için ajansa başvurmuş ve Hale’nin eline düşmüştür.

Rıza Baba aldığı şikâyet üzerine bir plan yapmıştır. Komiserler zengin iş adamı kılığına girerek içeri sızarlar. Diğer bir yanda ise Nazike’nin de başı beladadır. Nazike parkta oturmaktayken eli bıçaklı adamlar tarafından tehdit edilip kaçırılmıştır.

Haberin Devamı

Yeni bölüm ve daha fazlası 21 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!