Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi

21 Mayıs Pazartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de başlayan “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranların karşısındaki yerini alacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi tüm kulvarlardaki gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Pazartesi akşamlarının bu heyecan dolu dizisi ile güzel anlar geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi için haberimizin devamını takipte kalın.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi

Güne erken başlayanlardansanız saatler 06:45’e geldiğinde, “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bültenini seyredebilirsiniz. Gündeme dair tüm konu gelişmelerini bu sabah bülteninden inceleyerek yaşananlar hakkında haberdar olabilirsiniz. Hemen ardından 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. Sevilen dizi, komedi dolu sahneleri ile yine tüm sevenleri güldürmeyi başaracak. Güne erken başlıyorsanız dizinin tekrarlarını keyif içinde izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:45’e geldiğinde, “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Ekranların sevilen renkli programını izlerken kayınvalidelerin gelinlerle olan eğlenceli yarışma hallerine tanıklık edebileceksiniz. Renkli kesitleri ile tüm izleyenleri ekranlara dahil eden program güzel bir öğle vakti geçirmenizi mümkün kılıyor. 15:00’da “Magazin D” adlı keyifli magazin programı yayında olacak. Magazin dünyasına ait gelişmeleri detayları ile seyircisine aktaran yayın güze bir gün ortası geçirmenize yardımcı olacak. Hemen ardından 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Akşam saatlerinde yayına başlayan bülten; siyaset, emlak, yaşam, hava durumu, spor ve magazin gibi tüm konu alanları hakkında bilgiler edinmenizi sağlıyor. 20:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen aksiyon dolu diziyi izleyerek heyecanlı bir akşam vakti geçirebilirsiniz. Ekranlarınızı renklendiren dizi ile güzel bir akşama hazır olun. Gecenin ilerleyen saatlerine doğru da 00:15’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. 01:45’de “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı dini program ekranlar karşısına çıkıyor. Ardından 02:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı programın, 0415’de ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrarı başlayacak.