Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Haziran Perşembe

21 Haziran Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Ekranların sevilen renkli dizisini hafta içi her gün seyrederek güzel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “A.R.O.G” adlı sinema filmi yayın akışına başlayacak. Komedi dolu kesitleri herkesi gülüp geçiren filmi evinizde izleyerek eğlence dolu bir sinema keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberlerimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Haziran Perşembe

Sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Hemen ardından saat 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı tutku dolu dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sabah dizi keyfi yapmak isterseniz Kanal D ekranlarında yayına geçen bu eski dizilerin tekrar bölümlerini sakın kaçırmayın! Saatler 12:45’e geldiğinde, “Gelinim Mutfakta” adlı enfes yemek yarışması ekranlara dahil olacak. Gelinlerin kayınvalideleri ile birlikte yürüttüğü renkli yarışma ile gün ortanızı çok daha keyifli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D Yaz” adlı canlı magazin programı sizlerle olacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, detayları ile birlikte ekranlarınızdan seyredebileceksiniz. Özellikle ünlü camiasındaki son gelişmeler, tüm magazin severleri şaşırtmayı başaracak. Gecelerin yıldızları, ikonlar, klip çekimleri, sahnelerde parlayan en gözde sanatçılar ekranları dolduracak. Saatler 16:00’a geldiğinde, “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Hafta içi her gün ekranlara gelen dizi ile gün ortanıza hareketli bir havaya bürüyebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısında yerini alacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm gündem başlıklarına ait gelişmeleri takip edebileceksiniz. Gündeme dair tüm merak ettikleriniz detayları ile karşınıza çıkacak. 20:00’da “A.R.O.G” adlı sinema filmi ile yayın devam ediyor. Komedi dolu sahneleri ile küçük büyük herkesi güldürmeyi başaran filmi ailenizle birlikte seyrederek akşamınızı daha güzel bir şekilde sonlandırabilirsiniz.

22:45’de “Robinson Crusoe ve Cuma” adlı film sizlerle olacak. Sinema filmini seyrederken hem bol bol gülecek hem de akşamınıza heyecan katabileceksiniz. 00:45’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. 03:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayında yerini alıyor. Saatler 04:30’a geldiğinde ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor.

Haberin Devamı