Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 20 Temmuz Perşembe

Kanal D’nin 20 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı sevilen dizilerden olan Kalbim Ege’de Kald dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyunca da dizi tekrarları ve çeşitli programlar ile birlikte devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise yabancı bir sinema filmi ekranlarda olacak. Kanal D’nin 20 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 20 Temmuz Perşembe

Kanal D’nin 20 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı 05.30’da Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin eski bölümlerinden birisi ile birlikte başlıyor. Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde aşırı zıt iki kişinin bir anda ortak bir noktada nasıl kesiştiği anlatılıyor. Bu diziden sonra ise saat 07.00’da Sabah Haberleri canlı olarak ekranlara gelecek. Yaşanan son gelişmeleri ve gazete haberlerini bu programdan takip edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.30’da Hayat Şarkısı dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Melek ve Kerem küçükken nişanı yapılan iki gençtir ve ileriki yaşlarında çok farklı yerlerde büyürler. Fakat bir gün buluşmaları ile birlikte hayatlarında yeni bir dönem başlayacaktır.

Hayat Şarkısı dizisinin tekrar bölümünden sonra ise Evim Lokanta programın yeni bölümü Kanal D ekranlarında olacak. Bu programda Şef Burak Zafer Sırmakeçeci birbirinden güzel tarifler ile sofralarınızın daha da güzel görünmesini sağlayacak. Evim Lokanta programından sonra ise ekranların en çok izlenen magazin programlarından birisi olan Magazin D Yaz canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Magazin D Yaz programından hemen sonra saat 14.30’da Küçük Ağa dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarına gelecek ve ardından en uzun soluklu polisiye dizilerimizden olan Arka Sokaklar dizisinin eski bir bölümü yayınlanacak. Ekip bu sefer de olay yerine intikal ederek hayatlar kurtarmaya çalışacak.

18.45’te Kanal D Haber ile birlikte haber kuşağı ekranlara gelecek. Gün içerisinde meydana gelen olaylar ayrıntıları ve görüntüleri ile birlikte bu saatte yayınlanacak. Bugünün akşam kuşağında ise yabancı bir sinema filmi yer alıyor. Gece kuşağında ise sevilen dizi Yalan Dünya’nın eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.