Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 20 Nisan Perşembe

Kanal D’nin tarih kokan dizilerinden olan Vatanım Sensin bu hafta da heyecanlı olacağa benziyor. Vatanım Sensin dizisi yayın akışında Perşembe akşamları yayınlanıyor ve bu hafta yayınlanacak olan 24. bölümün fragmanı yayınlandı. 24. bölümde Azize’nin de yardımları ile silahlar sonunda Mustafa Kemal’in emrindeki askerlere ulaşıyor. Peki Yüzbaşı Yakup’a ne olacak? Vatanım Sensin dizisi 20 Nisan Perşembe akşamı 20.00’de Kanal D ekranlarında! Yeni bölümün detayları ise haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 20 Nisan Perşembe

Vatanım Sensin dizisinin 24. Bölüm fragmanları yayınlandı. 20 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan yeni bölümde Azize sayesinde silahlar Mustafa Kemal’e ulaşıyor. İngiliz Ajan William Charles Hamilton ve Tevfik’in ise değişik planları var.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yeni bölümde Azize’nin de katkısı ile kayıp olan silahlar Mustafa Kemal’in emrindeki askerlerin eline ulaşıyor. İngiliz Ajan olarak dizide yer alan Hamilton’ın ise Yüzbaşı Yakup’un ölümüne sebep olup olmadığı kesin değil. Sonrasında ise silahları Anadolu’ya sağ salim ulaştırmak için Cevdet’in yaptığı plan devreye girer.

Azize yardım göndermek istediğini söyleyince böylece silahlarla beraber yola çıkılır. Lakin yardım konvoyunu bekleyen bir tehlike mevcuttur. Yunan ordusu, yola çıkan bu konvoyu kontrol etmek için yol üzerinde beklemektedir. Teğmen Leon, konvoydaki sandıkları kontrol etmeye başlar. Teğmen Leon’un silahları görüp de buna izin vermezi gerçekleşecek mi?

Haberin Devamı

Silahlar, Türk askerlerinin kurtuluş umududur. Fakat İngiliz Ajan William Charles Hamilton’ın bu umudu kırmak için çeşitli planları mevcuttur. İngiliz Ajan William Charles Hamilton, bu planını Tevfik ile paylaşır fakat Tevfik böylece büyük endişe içine düşer. Sonrasında ise büyük bir ayaklanma baş gösterir. Bu plan sonucunda Yüzbaşı Yakup’a ne olacak?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sivas Kongresinden gelen kararlar, tüm Anadolu ve İzmir’de büyük yankı uyandırmıştır. Ali Fuat Paşa, Kuva-yı Milliye Batı Cephesine komutan olarak atanmıştır. Mustafa Kemal’in emirleri ile mühimmat zor durumdaki Alaşehir’e ulaştırılmaya çalışılmaktadır. Azize de bu gizli plan için görevlendirilmiştir ve teklifi tereddütsüz kabul etmiştir.

Çocukların da desteği ile mühimmat yardım için ayarlanan sandıklara yüklenmiştir. Cevdet ve Yakup yaptıkları yükleme planında başarılı olmuştur. Fakat Vasili sandıkların içini kontrol ettirmek ister. Vasili sandıklar ile alakalı olarak oğlu Teğmen Leon’u görevlendirir. Teğmen Leon ise gördükleri karşısında ne yapacağını bilememektedir. Böyle bir duruma hazırlanmış olan Cevdet, kendisine bir şey olması durumunda ailesini koruması için Yüzbaşı Yakup’u ve vatansever Mehmet’i görevlendirmiştir.

Haberin Devamı

Yeni bölüm ve daha fazlası 20 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!