Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 20 Nisan Cuma

20 Nisan Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına geçecek. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, tek tek bu bültenden analiz edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Her karesinde polisiye kesitler sunan dizi, yeni bölümü ile yine tüm hayranlarını harekete geçirecek. Hareketli bir akşam sunan dizi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 20 Nisan Cuma

Sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlara dahil olacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar tüm merak edilen sıcak gelişmeleri bu bültenden öğrenebilirsiniz. 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alacak. Komedi dolu kesitler sunan dizi ile sabahınızı çok daha renkli ve keyifli şekilde geçirebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlara dahil oluyor. Kayınvalidelerin gelinleriyle birlikte yarıştığı bu programda eğlence dolu anlar yaşanıyor. Heyecan ve keyif verici bir şekilde geçen bu renkli yayın ile mükemmel bir gün ortası sizleri bekliyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı renkli ve eğlenceli magazin programı ekranlara geçecek. Magazin dünyasına özgü tüm merak edilen gelişmeleri, detayları ile birlikte bu programdan öğrenebilirsiniz. Hafta içi her gün ekranlar karşısına çıkan bu program ile gün ortanızı çok daha eğlenceli şekilde tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam ediyor. Hafta içi her gün ekranlar karşısına çıkan bu dizi ile heyecan ve hareketlilik dolu anlar yaşayabilirsiniz. 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayın akışında yerini alacak. Haber dünyasına ait tüm merak edilen gelişmeler, sizlerle olacak. Siyaset, sağlık, yaşam, emlak, piyasa, hava durumu ve spor gibi konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

20.00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Aksiyon, macera ve eğlence üçlüsünü bir arada yaşatan fenomen dizi, yeni bölümü ile yine tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayacak. 23:45’de “Beyaz Show” adlı canlı yayın programı ekranlarınızda yer alacak. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden bu program ile heyecan dolu anlar geçirebilirsiniz. 01:45’de “Örümcek İstilası” adlı yabancı sinema filmi ekranlara dahil oluyor. 04:00’da ise yerli bir dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı