Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 20 Mayıs Cumartesi

Kanal D’nin 20 Mayıs Cumartesi günkü yayın akışına göre gün Kanal D Çocuk Kulübü ile başlıyor. Hafta sonunun tadını çıkaran çocukların programından sonra ise gün boyu dizilerin tekrarları ve haber programları yer alıyor. Akşam kuşağında ise yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen Adı Efsane dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Kanal D’nin 20 Mayıs Cuma günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 20 Mayıs Cumartesi

Kanal D’de 20 Mayıs Cumartesi gününün yayın akışı saat 06.30’da Kanal D Çocuk Kulübü ile başlıyor. Çocukların eğlenerek izlediği bu programdan sonra ise sevilen dizi Akasya Durağı’nın tekrar bölümü ekranlarda olacak. Akasya Durağı dizisinden hemen sonra da ünlülerin dünyasını bizlere gösteren Magazin D ekranlara gelecek. Ünlüler dünyasında neler oldu, neler bitti bu programdan öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Magazin D programından sonra ise Bodrum Masalı dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Ardından da ekranların en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar dizisi ekranlara gelecek.

Saat 18.45’te de dünyada ve ülkemizde meydana gelen son gelişmeler Ana Haber Bülteni’nde olacak. En son neler oldu, gün boyu neler yaşandı?

Hepsini bu haber programından kolayca öğrenebilirsiniz.

Akşam kuşağında da saat 20.00’da Adı Efsane dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Bu hafta 17. bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecanlı sahneler yaşanacak gibi. Tarık, Hakan’ın Melis ile olan ilişkisine desteklemediği gibi karşı çıkar. Tarık Hakan ile yüzleştiğinde ise duyduklarından sonra bir kere daha sarsılır. Peki Hakan ve Tarık arasındaki duvarlar yıkılacak mı? Hepsi ve daha fazlası Adı Efsane dizisinin yeni bölümünde…

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisinde hemen sonra ise Bizim Hoca isimli sinema filmi ekranlara gelecek. Karadenizli bir hoca olan Bizum Hoca’nın başından geçen olayları anlatan filmde birbirinden eğlenceli sahneler yer alıyor. 2013 yapımı olan filmin başrollerinde ise Cezmi Baskın, Sabriye Kara, Seymen Aydın ve Şamil Kafkas yer alıyor.

Saat 01.45’te ise sevilen dizi Hayat Şarkısı’nın tekrar bölümü ekranlara gelecek.