Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba

20 Eylül Çarşamba gününde, Kanal D yayın akışı, sabah kuşağında Kanal D ile Günaydın Türkiye adlı haber programı ile başlayacak. Daha sonra Kanal D sabah kuşağı Hayatın Penceresinden, Nursel’le Evin Tadı, Magazin D, Arka Sokaklar gibi programlarla devam edecek. Ahmet Hakan’la Kanal D Haber’den sonra Kanal D akşam yayın kuşağında, Meryem adlı sevilen yerli dizinin yeni bölümü ve daha sonra tekrarı yayınlanacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba

Kanal D’nin 20 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, sevilen haber spikerleri Mutlu Ulusoy ve Murat Güloğlu’nun sunumuyla ekrana gelecek olan Kanal D ile Günaydın Türkiye adlı haber programı ile başlayabilirsiniz. Ülkemiz insanını ilgilendiren her alanda yapılan özel dosyalar ve haberler ile, günün manşetleri ve gündeme dair tüm haberleri bu haber programında izleyerek güne başlayabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kanal D’de sabah kuşağı, Hayatın Penceresinden adlı programın canlı yayını ile devam edecek. Usta haberci ve gazeteciliği ile tanınan Yasemin Bozkurt’un başarılı sunumu ile ekrana gelen programda, canlı birçok bağlantı, esrarengiz olaylar ile ilgili gerçekler, kayıpların bulunması, faili meçhul cinayetler gibi konular işleniyor.

Ekranların sevilen sempatik sunucularından Nursel Ergin’in dikkat çeken sunumuyla, Nursel’le Evin Tadı saat 13.00’te Kanal D ekranlarından yeni bölümü ile yayınlanacak. Programda, farklı tarzda birçok lezzetli yemek tariflerinden, merak edilen konularda uzman görüşleri ve uzman konukları ile geniş kapsamlı içerikler bulunuyor.

Haberin Devamı

14.30’da ise, Kanal D’nin sevilerek izlenen programlarından magazin programı Magazin D canlı olarak ekranlara gelecek. Asena Atalay’ın başarılı ve ilgi çekici sunumu ile ekranlara gelen programda, ünlülerin hayatlarındaki son gelişmeler ve özel görüntü ile röportajlar, ünlü konuklar bulunuyor.

16.15’te, Kanal D’de yıllardır yayınlanan ve milyonların takip ettiği yerli dizi Arka Sokaklar’ın tekrar bölümü ekranlarda olacak. Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh gibi başarılı oyuncuların başrolünde bulunduğu dizide ayrıca, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, Figen Evren gibi oyuncular da bulunuyor. Dizide, İstanbul Polis Teşkilatı’nda sivil oalrak görev yapan ve şehirdeki bütün kanunsuzluklara karşı savaşan bir ekibin hayatı anlatılıyor.

19.00’da ise, başarılı köşe yazarı ve usta gazeteci Ahmet Hakan’ın hazırlayıp sunduğu Ahmet Hakan’ka Kanal D Haber canlı olarak Kanal D ekranlarında olacak. Gündeme dair tüm gelişmeler, özel haber ve röportajlar, Ahmet Hakan’ın kendine has sunumu ve tarafsız gazetecilik anlayışı ile izleyici karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

20.00’da ise, Kanal D’nin sevilen dizilerinden Meryem yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde oynadığı dizide, hem büyük bir aşk hikayesi hem de intikam hırsıyla dolu büyük bir dram anlatılıyor.