Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 20 Ekim Cuma

20 Ekim Cuma günü Kanal D ekranları 07:00’da “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayın hayatına başlıyor. Canlı canlı başlayan haber bülteni sayesinde sabahın erken saatlerinde gündem hakkında bilgi sahibi olabilecek ve merak ettiklerinize kolayca cevap bulabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’de başlayan “Arka Sokaklar” dizisi kanalın hareketliliğini sağlayacak. Yepyeni gelişmeler ile gelen yepyeni bir bölüm sizlerle… Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalın.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 20 Ekim Cuma

Sabah saat 07:00’da başlayacak haber bülteninin ardından 10:00’da “Tutsak” adlı dizi yayına geçiyor. Sadullah’ın Elif’e yaşattığı tutsaklı hayatta neler oluyor? hayatları ne yönde ilerliyor? gibi merak ettiğiniz tüm soruları tekrar bölümde izleyebileceksiniz. Yeni bölümü kaçıranlardansanız mutlaka seyretmeyi unutmayın.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Nursel Ergün’ün tatlı ve sevimli sunumuyla ekranlarınıza gelen program sayesinde mutfaklarınıza lezzet dolu yeni dokunuşlar getirebileceksiniz. 14:30’da “Magazin D” adlı eğlence programı yeni bölümü ile ekranlarınızda olacak. Daha önce hiç rastlamadığınız röportajları ve renkli gelişmeleri magazin program sayesinde Kanal D ekranlarınızda görebilirsiniz.

16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Dizinin bitiminden hemen sonra saat 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” canlı canlı olarak yayına geçiyor. Haber bülteni sayesinde gündeme oturan siyasi, sosyal, sağlık ve ekonomi alandaki tüm gelişmeleri öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da ise “Arka Sokaklar” adlı dizi yepyeni bölümü ile akşam kuşağına başlangıç yapacak. Polisiye olayları ve renkli koşuşturmaları ile yayına başlayan dizi ile keyifli ve sürükleyici dakikalar geçirebilirsiniz. 00:15’de “Süper Magazin” Sezon Finali ile Kanal D ekranlarına bir süreliğine veda edecek. Magazin hayatına dair tüm gelişmelerin en ince detaylarıyla ele alındığı program sayesinde gecenizi renklendirebilirsiniz.

01:45’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizi tekrar bölümü ile ekranlarınızı süsleyecek. İlk bölümü ile nefes kesen diziyi seyredemediyseniz ekranlarınız karşısına geçin… Bir tarafta yıllardır sevmek nedir unutmuş bir Ferhat, diğer tarafta ise vefakar, şevkatli ve sevgi dolu yüreği ile mesleğini yapan Aslı doktor… Dizide siyahın beyaza zıt olduğu kadar zıt olan bir aşk konusu işleniyor. 04:00’da ise “Ver Elini Aşk” adlı komedi ve aşk dizisinin tekrar bölümü yayına geçiyor.