Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 2 Kasım Perşembe

2 Kasım Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni giriş yapıyor. Canlı haber bülteninde yine dünya gündemini meşgul eden siyasi, sosyal, ekonomik ve yaşam alanlarına özgü farklı gelişmeler ele alınacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ver Elini Aşk” adlı komedi dizisinin yeni bölümü yayına başlıyor. Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalın.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 2 Kasım Perşembe

Sabah 07:00’da “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni son dakika gelişmeleri ile ekranlarınızda yer alacak. Hemen ardından saat 10:00’da “Ver Elini Aşk” dizisinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Kaan, Ayperi ve Sue bebek arasında geçen komik anlarla yine kahkahası bol bir dizi keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Gün ortasına denk gelen 13:00’da ise “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı başlayacak. Sıcak ve samimi bir atmosferin hakim olduğu programda birbirinden güzel dakikalar yaşarken diğer yandan da özgün tarifler öğrenebilme fırsatı yakalayacaksınız.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:30’da “Magazin D” adlı eğlence programı yayın akışına geçiyor. Magazin dünyasını kasıp kavuran birbirinden bomba gelişmeler, ünlü dünyasının en merak edilen konuları bu eğlence program ile su yüzüne çıkıyor. Ardından 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. Gün ortanıza hareketlilik katacak dizi ile güzel dakikalar geçirebilir ve merak ettiğiniz sahneleri ekranlarınızın karşısında seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” canlı yayın haber bülteni ile karşınıza çıkıyor. Türkiye’de ve dünya üzerinde gelişen tüm olaylardan bilgi sahibi olmak istiyorsanız akşam kuşağında Kanal D ekranlarında olun. 20:00’da “Ver Elini Aşk” dizisi yeni bölümüyle yayın akışına geçiyor. Komedi ağırlık dizide bu hafta Ayperi Kaan’ı kıskandırma çabalarının peşinde. Olan gelişmelere Sue bebek bile anlam veremiyor ve şaşkın anlar geçiriyor. Güzel ve eğlence dolu bir akşam sizleri bekliyor.

23:15’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı kaldığı yerden devam ediyor. Eski defterlerin karıştığı son bölümü seyredemediyseniz bu tekrar yayınını mutlaka kaçırmayın. 01:45’de İsimsizler” dizisi tekrarı ile hareketli ve macera dolu bir gece vaat ediyor. 04:00’da ise akşam kuşağında yayınlanan “Ver Elini Aşk” adlı dizinin yeni bölümü tekrar yayını ile yeniden sevenlerinin karşısında yerini alıyor.