Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 2 Haziran Cuma

Kanal D’nin 2 Haziran Cuma günkü yayın akışı eken saatlerde Geniş Aile dizisi ile başlıyor ve gün içerisinde birbirinden eğlenceli ve bilgilendirici programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en uzun soluklu dizilerden olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 2 Haziran Cuma

Kanal D’nin 2 Haziran Perşembe günkü yayın akışı saat 05.30’da Geniş Aile dizisinin eski bölümü ile başlıyor ve hemen ardından da saat 06.45’te Emin Çapa ile Sabah Haberleri ile devam ediyor. Gündemdeki son gelişmelerin ekranlara geldiği bu saatte dünyadaki son olayları da öğrenebilirsiniz. Haberlerden hemen sonra ise sevilen dizi Aşk-ı Memnu dizisinin eski bölümü ekranlarda olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da ise Sahrap’la İftar Sofrası yayınlanacak. Ramazan ayında iftar sofralarınızı nasıl renklendirebileceğinizi bu programda öğrenebilirsiniz. Saat 12.45’te ise Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Paylaşmak Güzeldir programı ekranlarda olacak. Dertlere çare bulunan bu programda konuklarla birlikte son gelişmeler takip ediliyor.

Saat 14.45’te ise eski dizilerden olan Küçük Ağa dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Hemen ardından ise en uzun soluklu dizilerden olan Arka Sokaklar dizisinin eski bölümü ekranlarda olacak.

Saat 18.45’te ise Ahmet Hakan’la Kanal D Haber yayınlanacak. Türkiye’deki ve dünyadaki yaşanan son gelişmelerin ekrana geldiği bu saatte son haberleri öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise saat 20.00’da sevilen dizi Arka Sokaklar’ın yeni bölümü yayınlanacak. Bu hafta 444. bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan dorukta! Metin bu bölümde evlenmeye karar veriyor ve söz kesiliyor. Ekip ise kendilerine kurulan tuzaktan kurtabilecek mi? Rıza Baba ile İlhan Kansu’nun arasında geçmişte ne yaşandı?

Saat 23.30’da ise Beyaz Show’un sezon finali ekranlara gelecek. Sürpriz konukları ile izleyici tarafından tam not alan Beyaz Show eğlence dolu bir bölüm ile sezon finali yapıyor. Beyaz Show’un hemen ardından ise saat 02.00’de sahur gecelerinin vazgeçilmezi olan Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Sahur Vakti ekranlarda olacak.