Gazete Vatan Logo

Kanal d yayın akışında bugün neler var? 2 Eylül Cumartesi

Kanal D’nin 2 Eylül Cumartesi tarihli yayın akışı, sabah 05.45 saatlerinde Kanal D çocuk kulübü isimli eğlenceli programın ekrana gelmesiyle başlıyor. Sabah kuşağı Kanal D’de Ankara’nın Dikmeni ve Macera Avcıları Güney Amerika’da gibi dizi ve filmler ile Magazin D’nin yayınlanmasıyla devam edecek. Akşam saatlerinde ise Kanal D Ana Haber’den sonra Efsane Yumruk adlı yabancı film ilk kez ekranlarda olacak, kanal d yayın akışı Aşkın Yaşı Yok adlı filmin yayınlanması ile sona erecek.

Kanal d yayın akışında bugün neler var? 2 Eylül Cumartesi

Kanal D 2 Eylül Cumartesi bayramın 2. Günü yayın akışı, Kanal D’nin yıllardır yayınladığı ve eğlenceli bir program olan Kanal D Çocuk Kulübü’nün ekranlara saat 05.45’te ekrana gelmesi ile başlayacak. Programda Taş Devri veya Tom ve Jerry gibi çizgi filmler yayınlanıyor. Kanal D Çocuk Kulübü bayramın 2. Günü için güzel bir başlangıç seçeneği olarak göze çarpıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kanal D Çocuk Kulübü’nün ekranlara gelmesinden hemen sonra, saat 06.30’da Ankara’nın Dikmeni adlı komedi dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Dizi, Ankara’da türkücülük yapan Dikmen’in ünlü olacağına inandırılıp dolandırılmasıyla İstanbul’da parasız ortada kalması sonrası başından geçenler anlatılıyor. Dizide Dikmen rolünü oynayan Bülent Emrah Parlak’a Burak Kut ve Gözde Kansu gibi oyuncular eşlik ediyor. Kanal D gündüz kuşağı yayın akışı, bayram gününe eğlenceli bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir.

Saat 08.00’da Macera Avcıları Güney Amerika’da adlı yabancı film ekranlara gelecek. 2007 yılı Hollanda yapımı film, Filmde bir grup gencin çeşitli maceraları anlatılıyor.

Haberin Devamı

Saat 09.45’te Magazin D’nin yeni bölümü ekranlara gelecek. Programda magazin dünyasını sarsan son gelişmeler, ünlü isimlerle röportajlar ve hayatlarından kesitler ekrana gelecek. Yaz boyu Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D, eğlenceli ve sıcak bir yaz programı olma özelliğini koruyor.

Saat 12.45’te, İki Yalancı adlı yerli dizinin tekrar bölümü yayınlanacak. Dizide, çocukluk aşkı tarafından terk edilmiş bir genç olan Serkan ile yaşadığı evindeki ve işindeki baskıdan nefes almak isteyen Duygu’nun yollarının kesişmesi anlatılıyor. Dizide Serkan karakterini ünlü sanatçı ve oyuncu Keremcem, Duygu karakterini ise başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin oynuyor.

15.45’te Meryem dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Furkan Andıç ve Ayşe Ayşın Turan’ın başrol oyuncuları olduğu dizide, sevgilisinin işlediği suçu üstlenen Meryem ve sevgilisi Oktay’ın hikayesi anlatılıyor.

18.45’te ise Akşam kuşağı yayını başlamadan önce, Kanal D Haber ekrana gelecek. Kanal D Haber’de Canan Karatay gibi çeşitli isimlerle bağlantılar, geniş kesimleri ilgilendiren konularda özel haberler detaylarıyla anlatılıyor.

Haberin Devamı

Saat 20.00’de Tv’de ilk kez olarak Efsane Yumruk adlı yabancı film ekranlara gelecek. Aksiyon türünde olan film, Abd ve Çin ortak yapımı. Filmin başrolünde Chen Chang, Wah Yuen, Aaron Kwok gibi oyuncular yer alıyor. Filmde, ustasının hayatı öğrenip tecrübe kazanması için gönderdiği yabancı ülkede Boss Zha’nın başına gelenler anlatılıyor.

Saat 22.00’da ise Aşkın Yaşı Yok adlı film yayınlanacak. 2008 Abd yapımı olan film komedi türünde.