Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 2 Ekim Pazartesi

Kanal D 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışı Kanal D İle Günaydın Türkiye programıyla başlıyor. Bu programın hemen ardından ekrana yerli dizi Meryem’in tekrar bölümü geliyor. Öğle kuşağına doğru Nursel’le Evin Tadı programı yepyeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Ardından ekrana Magazin D canlı olarak yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman Ahmet Hakan’la Kanal D Haber programı yayına giriyor. Haber programından sonra da yeni bölümüyle İsimsizler dizisi Kanal D ekranlarında sizlerle olacak. Gece kuşağına gelindiğinde ise dizi ve programların tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. Kanal D 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 2 Ekim Pazartesi

Kanal D 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışı 07.00’da Kanal D İle Günaydın Türkiye haber programıyla başlıyor. Programda sabahın erken saatlerinde gündeme dair tüm haberleri bulabilirsiniz. Haber programının bitiminden hemen sonra saat 10.00’da yerli dizi Meryem canlı yayınıyla ekranlara geliyor. Her bölümünde aşk ve entrika dolu dizinin bu tekrar bölümünü mutlaka izlemelisiniz. Meryem yerli dizisinden hemen sonra ekranların vazgeçilmez programı Nursel’le Evin Tadı yeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Birbirinden farklı tariflerle mutfağınızı süslerken, uzmanların kendi alanlarında yaptığı açıklamalar ile bilgi sahibi olabilirsiniz. Nursel’le Evin Tadı programı 13.00’da Kanal D ekranlarında!

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14.30’da Magazin D programı canlı olarak yayınlanıyor. Magazin dünyasında olup biten her şeyin yer aldığı bu programı sakın kaçırmayın! Magazin D’den sonra Kanal D ekranlarının efsanevi dizilerinden Arka Sokaklar yayın akışına giriyor. Aksiyonun ve suçun hız kesmeden devam ettiği dizi 16.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı

18.45’te Ahmet Hakan’la Kanal D Haber yayınlanıyor. Ahmet Hakan’ın kendine özgü sunumuyla gerçekleşen programda birbirinden farklı haberler inceleniyor. Ahmet Hakan’la haberlerin ardından ekrana İsimsizler dizisinin yeni bölümü geliyor. İsimsizler ekibi bu bölümde düşmanları ile yüz yüze savaşmak için hazırlar. Yeni bölümüyle İsimsizler 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

23.30’da Tutsak yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Bu bölümde Elif ile Sadullah arasındaki ipler geriliyor ve perde arkasında olan tüm olaylar gün yüzüne çıkıyor. Tutsak dizisinin hemen ardından 01.45’te ekrana İsimsizler’in tekrarı geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise sırasıyla; Nursel’le Evin Tadı ve Güzel Günler Göreceğiz yerli sinema filmi yer alıyor.