Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Nisan Perşembe

19 Nisan Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısın geçiyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini anlık olarak bu sabah bülteninden seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin nefes kesen yeni bölümü yayında olacak. Her karesinde farklı tarihi olayları anlatan dizi ile mükemmel bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Nisan Perşembe

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayın akışı başlıyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, detayları ile birlikte bu bültenden analiz edebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı heyecan dolu dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Hem küçüklerin hem de büyüklerin eğlencesi olan bu renkli dizi, heyecan verici bir sabah geçirmenizi mümkün kılacak. Saatler 12:45’e geldiğinde, “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Gelinlerin kayınvalideleri ile birlikte yarıştığı renkli programda heyecan dolu anlar yaşanacak. Hafta içi her gün yayına başlayan renkli yarışma ile güzel bir gün ortasına başlangıç yapabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 15:00’a geldiğinde, “Magazin D” adlı heyecan dolu magazin programının yepyeni bölümü ekranlarınıza geçiyor. Magazin dünyasını meşgul eden tüm güncel olayları tek tek detayları ile birlikte bu programdan inceleyebilirsiniz. Saatler 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Sevilen heyecan dolu dizi ile mükemmel bir gün ortasına başlangıç yapabileceksiniz. Hafta içi her gün ekranlar karşısına geçen dizi ile hareketli bir gün sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte bu bültenden analiz edebilirsiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya, yaşamdan hava durumuna kadar tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bu bültenden öğrenebileceksiniz. 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Nefes kesen yeni bölümü ile tüm hayranlarını ekranlara bağlayan diziye adeta bayılacaksınız.

23:30’da “Çalsın Sazlar” adlı yerli sinema filminin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Komedi ve eğlence dolu film ile gecenize renklilik getirebilirsiniz. Ardından 01:45’de “Zodyak Kıyametin İşaretleri” adlı yabancı sinema filmi ekranlara geçecek. 04:00’da ise “Kalbim Ege’de Kaldı” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı