Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi

19 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil oluyor. Aşkın farklı yüzünü anlatan renkli dizi ile güzel anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı heyecanlı dizinin final bölümü başlayacak. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile tüm hayranlarını etkileyen dizinin final bölümünde de yine birbirinden farklı yaşanmışlıklar sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha geniş bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi

Sabah saatlerinde 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Aşkın en masum ve keyifli yanını anlatan renkli dizi ile güzel bir hafta sonu sabahına başlangıç yapabilirsiniz. Ardından 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı magazin gündemini işleyen renkli program sevenleri ile buluşacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ekranlarınızdan izleyerek güzel anlara tanık olabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı keyifli ve renkli güncel yaşam programı yayına başlıyor. Güncel yaşamın tüm gelişmelerini detaylı şekilde bu öğle programından inceleyebilirsiniz. Birbirinden farklı konukların katıldığı yayında tarihten siyasete, emlaktan piyasaya, yaşamdan hava durumuna kadar daha pek türlü konu ele alınıyor. Ardından 14:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izlerken güzel bir gün ortasına başlangıç yapabileceksiniz.

16:15’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Komedi ve eğlence dolu kesitler sunan dizi ile yine güzel bir TV keyfi yaşayabilirsiniz. 18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni başlıyor. Gündeme dair tüm gelişmelerin ele alındığı bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri inceleyebileceksiniz. 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin final bölümü yayına geçecek. Final bölümü ile tüm hayranlarına duygusal anlar yaşatan diziyi sakın izlemeyi unutmayın.

Haberin Devamı

23:30’da “Dev Katil” adlı gerilim dolu sahnelere sahip olan yabancı sinema filmi sizlerle olacak. Sevilen filmi izleyerek gecenize renklilik ve hareketlilik getirebilirsiniz. 01:45’de “M.Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı canlı sahur programı başlayacak. 04:00’da “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. 05:45’de ise “Müzik Arası” adlı program yayında yerini alıyor.