Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Ekim Perşembe

19 Ekim Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da başlayan “Kanal D Günaydın Türkiye” ile ekranlarınıza giriş yapıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan haber bülteni sayesinde güne bomba gibi düşen siyasi, sağlık, ekonomi ve toplumsal konular hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Ver Elini Aşk” adlı yerli dizi yepyeni bölümü ile sevenlerini karşılayacak. Komedi türünde olan dizide son bölümde neler olacak? Kaan, Sue bebek ve Ayperi arasında geçen eğlenceli çekişmeler ile yine güzel bir bölüm sizleri bekliyor. Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Ekim Perşembe

Sabahın “ Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni dünya gündemine oturan gelişmelere dair merak ettiklerinizi cevaplıyor. Ardından yeni başlayan “Siyah Beyaz Aşk” dizisinin tekrar bölümü yayına giriyor. Eğer ilk bölümünü seyredemediyseniz mutlaka izleyin, ikinci bölüm hakkında bir fikir edinebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ekranların karşısına çıkıyor. Nursel Ergin’in sunumuyla hafta içi her gün yayına başlayan programda yine farklı yemek lezzetlerine şahit olabileceksiniz. 14:30’da “Magazin D” adlı eğlenceli program sevenlerini kucaklıyor. Canlı canlı yayın akışına giren magazin programı sayesinde ünlüler ve sanatçılar dünyasına ait arka perdede gelişenleri öğrenebileceksiniz. Daha önce hiç bir yerde rastlamadığınız röportajlar ve araştırmalar ilk kez “Magazin D” ile Kanal D ekranlarınızda…

16:15’de “Arka Sokaklar” dizininin tekrar bölümünü yayına başlayacak. Dizinin hemen ardından saat 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” ekranlarda olacak. Gündemi meşgul eden pek çok konu ve gelişme hakkında bilgi sahibi olmak için haber bültenini takipte kalın. Akşam kuşağında 20:00’da başlayacak olan “Ver Elini Aşk” adlı dizi ön plana çıkıyor. Kaan Ayperi’yi gerçekten seviyor mu? aralarında geçen komik atışmaları bizzat ekranlarınızın karşısında seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

23:15’de “Sevda’nın Bahçesi” adlı dizi final bölümü ile yayında olacak. Ekranlara veda eden dizinin final bölümü ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 01:45’de yerli dizi tekrar bölümü ile tekrar bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. 04:00’da ise “Ver Elini Aşk” dizisi tekrarıyla ekranlarınıza yansıyacak. Eğer akşam kuşağında izlemeyi unuttuysanız mutlaka ekranlarınızın karşısına geçin. Bomba gibi bir bölüm ile birbirinden komik anlar ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.