Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Aralık Salı

19 Aralık Salı günü Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Haber dünyasına ait tüm sıcak gelişmeleri detaylı şekilde bültenden öğrenebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan geniş konu içeriği ile tüm merak ettiklerinize cevap bulabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kızlarım İçin” adlı yerli dizinin nefes kesen yeni bölümü ekranlara gelecek. Muhteem bir yeni bölümle akşamınızı sonlandırabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi takipte kalınız.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Aralık Salı

Sabah ilk olarak “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteniyle karşı karşıya kalacaksınız. Haber dünyasına ait tüm güncel gelişmeleri ekranlarınızdan seyrederek tek tek ayrıntılı şekilde öğrenebilme fırsatı bulabilirsiniz. Hemen ardından saat 09:30’da “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen aile dizisinin yeni bölümünü seyredemediyseniz ve son bölümde neler yaşandı? diye merak ediyorsanız bu tekrar bölümü mutlaka izlemelisiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:15’i gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden nefis lezzetlerin buluştuğu renkli programda yapılan tariflerin servis önerileri ve püf noktaları da sunulacak. 12:45’de ise “Ekip Şahane” adındaki yepyeni bir program ile baş başasınız. Ünlü iç mimar Seliim Yuhaf, bu kez de Nergis Kumbasar ortaklığı ile ekranlara dönüş yapıyor. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara gelen dekorasyon konseptli programı sakın kaçırmayın!

14:45’de “Magazin D “adlı eğlence dolu renkli bir yayın ekranlarda yer alacak. Magazin dünyasının en sıcak gündem gelişmelerini sunan program ile keyif dolu anların tadını doyasıya yaşayabilirsiniz. Ünlü camiasından sanatçılara kadar tüm merak ettiğiniz ayrıntılar Magazin D’de.

Haberin Devamı

16:15’de “Arka Sokaklar” adlı polisiye temalı dizisinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Hemen ardından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” bülteni yayına geçecek. Akşam haberlerini takip ederek tüm gündemden haberdar olabilirsiniz. 20:00’da “Kızlarım İçin” adlı sevilen dizinin nefes kesen yeni bölümü ekranlara merhaba diyecek. Akşam kuşağınıza renk katan diziyi tüm ailenizle birlikte izleyerek sürükleyici bir TV saati gerçekleştirebilirsiniz. 23:30’da yerli bir dizinin tekrar bölümü sevenleriyle buluşuyor. 02:15’de “Ekip Şahane” adlı programın, 04:00’da ise “Kızlarım İçin” adlı dizinin tekrarı ekranlara geliyor.