Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi

Kanal D 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı çocukların sevdiği program Kanal D Çocuk Kulübüyle başlıyor. Ardından Çocuklar Duymasın dizisinin tekrar bölümüyle yayın akışı devam ediyor. Çocuklar Duymasın’dan sonra da Magazin D programı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Öğle kuşağında Meryem yerli dizisi yayınlanıyor. Hemen ardından Ben Bilmem Eşim Bilir programı yeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Akşam kuşağında ise Kimliksiz yabancı sinema filmi TV’de ilk kez yayınlanıyor. Kimliksiz’den sonra 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi yabancı sinema filmi yayınlanacak. Son olarak yarışma programı 19 yeni bölümüyle yayın akışına giriyor. Kanal D 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi

Kanal D 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı Kanal D Çocuk Kulübüyle başlıyor. Sabah saatlerinde çocukların eğlenceli vakitler geçirebileceği program 06.45’te Kanal D ekranlarında! Kanal D Çocuk Kulübü’den sonra da Çocuklar Duymasın yerli dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Saatler 09.45’i gösterdiğinde Magazin D programı yeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Magazin ile ilgili her şeyin konuşulduğu programı mutlaka izlemelisiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.45’te yerli dizi Meryem tekrar bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Her bölümünde izleyicileri üzen farklı olaylar gelişirken bu bölümde olanlar herkesi şaşırtıyor. Meryem’den sonra Ufuk Özkan’ın sunumuyla Ben Bilmem Eşim Bilir programı yayınlanıyor. Programa katılan çiftler büyük ödül olan arabayı alabilmek için kıyasıya yarışıyorlar. Yarışma boyunca komik anlara şahit olacağınız Ben Bilmem Eşim Bilir 15.45’te Kanal D ekranlarında sizlerle olacak. Akşam kuşağının başlangıcında da Kanal D Haber canlı yayınıyla ekranlara geliyor. Ülkede olup biten her şeyi öğrenmek için Kanal D Haber programını 18.45’te Kanal D ekranlarında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’da TV’de ilk kez Kimliksiz yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Aksiyon ve polisiye filmi olan Kimliksiz filminin oyuncu kadrosunda Donnie Yen, Andy On ve Tian Jing yer alıyor. Nefesleri kesen sahneleriyle dikkat çeken filmi sakın kaçırmayın! Kimliksiz yabancı sinema filmi bittikten sonra da bir başka sinema fimi 300:Bir İmparatorluğun Yükselişi adlı yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Film Atinalı ve Perler’in karşılaştığı Artemis Savaşı’nı anlatmaktadır. Başrollerinde ise Sullivan Stapleton, Eva Green ve Lena Headey oynamaktadır. 300:Bir İmparatorluğun Yükselişi 22.00’da Kanal D ekranlarında!

00.15’te ekranların en çok para ödülüne sahip olan 19 programının yeni bölümü ekrana geliyor. Yarışmacıların ödül için yarıştığı ve her bölümde paralarını arttırdıkları yarışmada bakalım bu hafta kimler yarışacak? Yarışma programı 19 bittikten sonra yerli dizi İki Yalancı tekrar bölümüyle Kanal D ekranlarına geliyor. Gece kuşağında ise Galip Derviş dizisi yayınlanıyor.

Haberin Devamı