Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe

18 Ocak Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile ekranlara merhaba diyecek. Haber dünyasının en can alıcı konuları, sıcak gelişmeleri ve son dakika olayları objektif bakış açısıyla alınıyor ve ayrıntılı konu başlıkları ile ekranlarınıza yansıtılıyor. Akşam saatlerinizde ise 20:00'da "Vatanım Sensin" adlı dizinin muhteşem yeni bölümü ekranlarınızda. Nefes kesen yeni bölümü ile tüm hayran kitlesini ekranlara çeken dizi ile renkli bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe

Sabah saat 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı haber bülteni ile güne başlayabileceksiniz. Gündeme dair tüm merak edilen gelişmeler sizlerle olacak. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama, spordan hava durumuna kadar uzanan pek çok konu alanı sayesinde gündemi genel hatları ile analiz edebilme imkanı elde edeceksiniz. Ardından 09:15'de "Hıçkırık" adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:30'u gösterdiğinde "Magazin D" adlı eğlence programı ile renkli, komik ve keyif dolu sahnelerle karşılaşacaksınız. Günün en bomba magazin konularını, renkli VTR'ler ile ekranlarınızdan seyredebilir ve sabahınızı daha heyecanlı hale dönüştürebilirsiniz. 12:45'd "Ekip Şahane" adlı tasarım programı ekranlarınızda. Hafta içi her gün aynı saatte yayına başlayan programda, birbirinden farklı ailelerin mutluluğuna ortak olunmaya devam ediliyor. Yepyeni yaşam alanlarına imza atan yayını izlerken gün ortanızı renkli kılabilir ve heyecan dolu anların tadını çıkartabilirsiniz.

Haberin Devamı

14:45'de "Hıçkırık" adlı dizinin yeni bölümü yayında olacak. Hemen ardından 16:00'da "Arka Sokaklar" adlı aksiyon ve macera dolu polisiye dizinin tekrarı başlıyor. Saatler 18:45'e geldiğinde de "Ahmet Hakan'la Kanal D Haber" adlı ana haber bülteni yayında yerini alıyor. Gündeme dair tüm gelişmeleri ele alan bülten; sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu ve trafik gibi konuları kapsayan geniş içeriği ile yayında olacak.

Saatler 20:00'a geldiğinde "Vatanım Sensin" ile muhteşem bir akşam geçirebileceksiniz. Yeni bölümde, Mehmet'in şehit düşmesi, tüm yakınlarını yasa boğarken, Tevfik ve Cevdet arasındaki yüzleşme de bir hayli merak konusu oluyor. Hayranlarını ekranları başına bağlayan dizi ile sürükleyici ve heyecan dolu bir akşama hazır olun. Gece kuşağında ise dizilerin ve filmlerin tekrar bölümlerini izleyebileceksiniz. İlk olarak 23:30'da "Kızlarım İçin" adlı dram ağırlıklı dizinin tekrarı yayına giriş yapıyor. Ardından 02:30'da "Koğuş" adlı yabancı sinema filmi ile karşılaşabileceksiniz. 04:30'da ise yerli bir dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor.

Haberin Devamı