Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 18 Mayıs Perşembe

Kanal D’nin 18 Mayıs Perşembe günkü yayın akışı yine birbirinden renkli programlarla ve dizilerle süslenmiş. Sabah kuşağında eski dizilerin tekrarları verilirken öğleden sonra ise yerini magazin ve eğlence programlarına bırakıyor. Ana Haber’den sonra ise Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Gece kuşağında da yine dizilerin tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz. Kanal D’nin 18 Mayıs Perşembe günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 18 Mayıs Perşembe

Kanal D’nin bugünkü yayın akışı 5.30’da Geniş Aile dizisinin tekrar bölümleri ile başlayacak ve ardından da 06.45’ta Emin Çapa İle Sabah Haberleri yayınlanacak. Bir gün öncesinde dünyada ve ülkemizdeki gelişmeleri, neler olduğunu bu programdan takip edebilirsiniz. Saat 09.00’da ise bir zamanların en çok izlenen dizilerinden birisi olan Aşk-ı Memnu dizisinin eski bölümünü izleyebilirsiniz. Aşk-ı Memnu dizisinde hemen sora ise saat 11.00’da Renkli Sayfalar isimli magazin programı başlayacak. Magazin dünyasındaki son gelişmeleri bir bir aktaran bu programda ayrıca ünlülerin sosyal medyada neler yaptığını da takip edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.30’da Bana Her Şey Yakışır isimli programın tekrar bölümü yayınlanacak. Ardından ise evleri yeni baştan yaratan Evim Şahane programı geliyor. Yine bir evi güzelleştirmeye çalışan bakalım bu sefer hangi ilde olacak.

Saat 15.45’te de en uzun soluklu dizilerden olan Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Peşinden ise gün boyu yurt içinde ve yurt dışında yaşanan gelişmelerin aktarıldığı Ahmet Hakan İle Kanal D Haber ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Saat 20.00’da ise en sevilen dizilerden birisi olan Vatanım Sensin dizisinin 28. bölümü yayınlanacak. Yine heyecanın eksik olmadığı bu bölümde Leon’un babasının dediklerini yapıp yapmayacağı merak konusu. Hilal’in ise aşkı için neler yapabileceği bilinmiyor. Hilal’in mantığı Leon için uğraşmasının yanlış olduğunu söylese de Hilal bu sözleri duymak istemiyor.