Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 18 mart Pazar

18 mart Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı sabah, 06:00’da “Küçük Ağa” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen diziyi, çocuklarınızla birlikte keyif içinde izleyerek güzel bir hafta sonuna merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizi, renkli yeni bölümü ile tüm hayranlarını mutlu edecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 18 mart Pazar

Sabah saat 06:00’da bir zamanların sevilen dizisi “Küçük Ağa” başlıyor. Renkli diziyi izleyerek mükemmel bir Pazar sabahına uyanabilirsiniz. Ardından 07:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı keyif ve eğlence dolu program sizlerle olacak. Çocukların masum eğlencesi olan programı izlerken kahvaltı saatlerinizin daha renkli geçmesini sağlayabilirsiniz. 08:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı enfes lezzetlerin hazırlandığı yarışma programı tekrar bölümü ile sizleri karşılayacak. Yeni gelinlerin kayınvalideleri ile verdikleri kıyasıya mücadele, tüm ekranları karşısındaki seyircileri eğlendirmeyi başarıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Magazin D Pazar” adlı keyifli ve eğlence dolu magazin programı sizlerle olacak. Magazin gündemine özgü tüm merak edilen gelişmeleri, tek tek ayrıntılı şekilde ekranlarınız karşısından öğrenebileceksiniz. Ünlülerin yaşamı, aşk yaşantısı, klip çekimleri ve kameralara yakalanma anları gibi tüm ayrıntılar hafta sonuna özel yayınlanan bu magazin programı ile karşınızda!

Haberin Devamı

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı yayına geçecek. Güncel yaşama özgü bilgiler sunan program, değerli uzman konuklarla birlikte yayına devam ediyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, tarihten politikaya kadar pek çok konu başlığı programda işleniyor. 14:00’da “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” adlı enfes tatlara imza atan renkli yemek programı sizlerle oluyor. Birbirinden nefis tatlarla buluşmak ve keyif dolu anlar yaşamak istiyorsanız sakın bu yemek programını seyretmeyi unutmayın!

15:00’da “Popstar 2028” adlı ses yarışması tekrar bölümü ile karşısınıza çıkıyor. Birbirinden farklı ses performansları ile buluşturan programı gün ortanızda seyrederek keyifli anlar geçirebilirsiniz. 18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni sizlerle buluşturulacak. Haberin nabzını tutan sıcak gelişmeleri anlık olarak detayları ile öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle buluşturuluyor. Ardından 23:45’de “Gelibolu” adlı sinema filmini izleyebileceksiniz. 02:30’da “Alev Çemberi” adlı bir başka yabancı sinema filmi daha karşınızda. 03:30’da “5N1K” adlı güncel yaşam programının, 04:30’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak.

Haberin Devamı