Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Nisan Salı

17 Nisan Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm konu başlıklarına dair gelişmeler ekranlara geçecek. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Tarihi kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayan dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün  neler var? - 17 Nisan Salı

Sabah ilk olarak 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni yayın akışına başlıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya kadar daha pek çok konu başlıklarına özgü gelişmeler ekranlara dahil oluyor. Ardından 09:45’de “İnsanlık Suçu” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Saatler 12:45’e geldiğinde, “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı sevenleri ile buluşuyor. Yeni bölümü ile ekranlar karşısına çıkan program, kayınvalidelerin ve gelinlerin kapışma anlarını gözler önüne seriyor. Renkli ve komedi dolu kesitler sunan programı hafta içi her gün ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı canlı yayın programı başlayacak. Hafta içi her gün ekranlar karşısına çıkan programdan magazin dünyasına özgü tüm merak edilen gelişmeleri anlık olarak takip edebilirsiniz. Ünlü camiasının aşk yaşantısından klip çekimlerine ve hatta kameralara yakalandıkları anlara kadar tüm kesitler ekranlara geçecek.

Haberin Devamı

16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Polisiye kesitler sunan dizi ile gün ortanızı çok daha heyecanlı ve hareketli geçirebilirsiniz. 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini, anlık olarak bu bültenden öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin yeni bölümü ile heyecan dolu bir akşama hazır olun. Her kesitinde tarihin farklı anlarına ışık tutan dizi, bu yeni bölümü ile yine 7’den 70’e herkesi ekranları karşısına toplayacak. 23:45’de “İnsanlık Suçu” adlı yeni dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor. 01:45’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 04:00’da ise “Kalbim Ege’de Kaldı” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak.