Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar

17 Haziran Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Hayatımın Aşkı” adlı renkli ve keyifli dizinin tekrar bölümüyle başlayacak. Aşkın farklı yönlerine ışık tutan güzel dizi ile harika bir hafta sonu sabahı geçirebilir ve bayramın son gününü güzel bir şekilde karşılayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı karşınızda! Birbirinden renkli yarışmacıları ile yayına başlayan yarışma, tüm hayranlarını akşam saatlerinde ekranlara topluyor. Yarışma programını izlerken hem akşamı renklendirebilir hem de ailenizle birlikte keyifli bir TV saati geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalın.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar

Sabah ilk olarak “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle buluşacak. Sevilen fenomen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız hafta sonuna özel olarak yayına geçen bu tekrar bölümünü seyretmeyi unutmayın. 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı eğlence dolu magazin programının yeni bölümü ile yayın akışına devam ediliyor. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeler ve bomba haberler karşınıza aktarılıyor. Ünlü camiası hakkında tüm merak ettikleriniz sizlerle olacak. 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda yerini alıyor. Güncel yaşam programını seyrederken siyasetten sağlığa, emlaktan politikaya kadar tüm güncel gelişmeler ekranlar karşısında bulunacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Macera Avcıları Arfika’da” adlı yabancı sinema filmi ile yayın akışına devam ediliyor. Gün ortasında güzel bir film keyfine hazırsanız bu güzel, sürükleyici sinema filmini değerlendirebilirsiniz. 15:30’da “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı yarışma programının yeni bölümü sizlerle olacak. Yarışma programını seyrederken hem bol kahkahalı anlar yaşayabilir hem de gün ortanızı daha heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayında yerini alıyor. Bülteni seyrederken gündeme dair tüm merak edilen konu başlıkları hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı sizlerle buluşacak. Komedi kesitleri ile güldürmeyi başaran yarışma, tüm konukların eleyici sorular karşısında yarışmasını sağlayacak. Hemen ardından 22:15’de “Yapışık Kardeşler” adlı sinema filmini izleyebileceksiniz.

00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. 01:30’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programının tekrar bölümü bir kez daha sizlerle buluşuyor. 03:15’de hayatın içinden olan “5N1K” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Saatler 03:40’a geldiğinde, “Müzik Arası” adlı program başlayacak. Ardından 04:30’da “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle buluşuyor.

Haberin Devamı