Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar

17 Eylül Pazar günü Kanal D yayın akışı, eğlenceli komedi programı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak. Kanal D sabah yayın kuşağı Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi ile devam edecek. Aşk Adası adlı yabancı sinema ve Magazin D Pazar’dan sonra, Ver Elini Aşk ve Meryem adlı yerli diziler Kanal D ekranlarında olacak. Canlı yayınlanacak Kanal D Haber’den sonra, sevilen dizi Çocuklar Duymasın ve Süper Magazin Kanal D akşam yayın kuşağında yayınlanacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar

Kanal D’nin 17 Eylül Pazar günü yayın akışı, eğlenceli bir program olan ve yıllardır Pazar sabahları Kanal D ekranlarında yayınlanan Kanal D Çocuk Kulübü’nün yayınlanması ile başlayacak. Birçok ünlü ve sevilen çizgi film ile keyifli görüntülerin yayınlandığı program, saat 06.45’te ekranlarda olacak. Kanal D Çocuk Kulübü ile Pazar tatilinize eğlenceli bir başlangıç yapabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.45’te, senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı komedi dizisi Ankara’nın Dikmeni ekranlarda olacak. Başrolünde Bülent Emrah Parlak’un oynadığı dizide, Ankara’da türkücülük yapan Dikmen’in, ünlü bir türkücü olma isteği yüzünden dolandırılması ve İstanbul’da beş parasız ortada kalması sonucu başına gelenler anlatılıyor.

08.45’te, Amanda Bynes, Chris Carmack ve Fred Willard gibi oyuncuların rol aldığı yabancı romantik komedi filmi Aşk Adası Kanal D ekranlarında olacak. Filmde, hayranı olduğu Rock yıldızı ile Hawaii’de karşılaşan ve bir kazadan onu kurtarınca tanışan Jenny’nin, yıldızın ilgisini çekebilmek adına yaptıkları anlatılıyor.

Haberin Devamı

09.45’te, Kanal D’nin başarılı magazin programı Magazin D, sunucu Asena Atalay’ın başarılı sunumuyla ekranlara geliyor. Ünlüler ile ilgili çarpıcı özel haberler ve dikkat çekici röportajları bu programda izleyebilirsiniz.

Saatler 13.00’ü gösterdiğinde ise, Ver Elini Aşk’ın tekrar bölümü izleyici karşısında olacak. Romantik komedi tarzında olan dizide, Ali İl ve Sevda Erginci başrolleri paylaşan isimler. Dizinin konusu ise, Amerika’da doktora yaptığı sırada tek kişilik bir ilişkiden bir çocuk sahibi olan çapkın Alper ile Antepli bir köylü kızının yollarının kesişmesi.

15.45’te, yerli dizi Meryem’in tekrar bölümü Kanal D ekranlarından yayınlanacak. Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç’ın başrollerini paylaştığı dizide, fedakarlık ve intikam hırsı ile dolu bir aşk hikayesi anlatılıyor.

18.45’te, gündem ile ilgili tüm son dakika gelişmelerini ve özel hazırlanmış haberleri alabilceğiniz, canlı yayınlanacak olan Kanal D Haber ekranlarda olacak.

Akşam kuşağında ise, sevilen komedi dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Kanal D’de 17 Eylül Pazar akşam kuşağı, Süper Magazin’in ekrana gelmesi ile sona erecek.

Haberin Devamı