Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Kasım Perşembe

16 Kasım Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı canlı haber bülteni ile ekranlarınıza dahil oluyor. Haber dünyasının nabzını yoklayan yayında dünyada ve Türkiye üzerinde gelişen pek çok gelişmeden bilgi sahibi olabileceksiniz. Tarafsız, çarpıcı ve detaylı haberleri izlemek ve gündemden haberdar olmak için sakın kaçırmayın! Akşam kuşağında ise “Vatanım Sensin” adlı tarihi ve sürükleyici dizinin yepyeni bölümü ile nefesler tutuluyor. Her kesiti merak uyandırıcı olan güzel bir dizi ile akşamın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam etmelisiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Kasım Perşembe

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni canlı canlı yayına başlıyor. Haber saatinden hemen sonra saat 09:30’da “Ver Elini Aşk” adlı komedi dizinin tekrar bölümü ile ekranlarınız renkleniyor. Aşkın masum ve saf halini renkli kesitlerle sunan dizide ara sıra hüzün dolu anlarla da karşılaşabilirsiniz. Dizinin ardından 11:30’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ile yayın akışı devam edecek. Dünya mutfağından yöresel yemeklere, hamur işlerinden ekmeklere kadar aklınıza gelebilecek pek çok lezzeti ekranlarınız karşısındayken izleyebilecek ve mutfaklarınıza taşıyabileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Alışveriş Melekleri” adlı yeni programla gün ortası hareketleniyor. Moda programında her hafta içi 3 yarışmacı yarışıyor ve haftanın sonunda kazanan kişi belli oluyor. Stillerini konuşturan yarışmacılar ve değerli jüri üyeleri ile güzel bir saate hazır olun. 14:30’da “Magazin D” canlı yayına geçerek seyircilerini magazine dair sıcak gelişmelerden haberdar ediyor. İnternet fenomenlerinden ünlülere ve hatta sanatçılara kadar tüm merak edilenler karşınızda. Sakın izlemeyi unutmayın…

Haberin Devamı

16:40’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin tekrarı ekranlarda yerini alacak. Sevilen polisiye dizinin hemen ardından ise haber bülteni başlıyor. 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” gündemin nabzını yoklayan gelişmeleri yakından takip etmenize yardımcı oluyor. Çarpıcı konu başlıkları ile tüm merak edilenlerden bilgi sahibi olabileceksiniz.

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizi ile akşam kuşağına giriş yapılacak. Sevr Antlaşması’nın kararları ile yankılanan halkın dramatik durumu… Diğer yanda Cevdet’in ailesini bir arada tutabilmek adına verdiği kararlı mücadele… Her karesini öğrenmek ve izlemek için can atacağınız güzel bir yeni bölüm sizlerle olacak, sakın kaçırmayın. 23:30’da “İsimsizler” adlı dizi tekrarı ile sevenleri ile bir kez daha buluşuyor. 01:45’de “Alışveriş Melekleri” adlı moda programı 04:00’da ise “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizi tekrar bölümleri ile yayına giriyor.

Haberin Devamı