Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 16 Ağustos Çarşamba

Kanal D 16 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Sabah Haberleri ile güne başlıyor. Sabah Haberleri’den sonra ekranlara Evim Lokanta programı yeni bölümüyle geliyor. Ardından Gel Barışalım programı canlı yayınıyla Kanal D yayın akışında yerini alıyor. Öğle vakitlerine gelindiği zamanda ise ekranların sevilen programı Nursel’le Evin Tadı programı yayına giriyor. Akşam kuşağının açılışını Kanal D Haber yapıyor. Haber programının bitimiyle yerli dizi Meryem’in yeni bölümü yayınlanıyor. Yayın akışının devamında ise yerli dizilerin tekrar bölümleri yer alıyor. Kanal D 16 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 16 Ağustos Çarşamba

Kanal D 16 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Ankara’nın Dikmen’i yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Bu bölümde Sonat’ın yaptıkları tüm aileyi birbirine katıyor. Ankara’nın Dikmen’i dizisinden sonra Sabah Haberleri canlı olarak yayınlanıyor. Sabah Haberleri ile günün erken saatlerinde gündeme dair tüm haberleri öğrenebilirsiniz. Ardından Evim Lokanta yemek programı yeni bölümüyle Kanal D yayın akışında yerini alıyor. Evim Lokanta’nın bu bölümünde Şef Burak Zafer Sırmaçekici farklı yemek tariflerini hem yapıp hem de izleyicilere sunuyor. Farklı yemek tariflerini yapmayı seviyorsanız Şef Burak Sırmaçekici ile Evim Lokanta 09.00’da Kanal D ekranlarında!

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Gel Barışalım programı Asumdan Dabak’ın sunumuyla canlı olarak ekrana geliyor. Gel Barışalım’da babalar ve anneler çocuklarıyla, eşler birbirleriyle barışıyor. Barışmak isteyenlerin programı olan Gel Barışalım saat 10.00’da Kanal D’de! Gel Barışalım bittikten sonra ekranların sevilen programı Nursel’le Evin Tadı ekrana geliyor. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen programda hem birbirinden lezzetli yemekler yapılıyor hem de uzmanlar farklı konulara değiniyorlar. Nursel’le Evin Tadı programı 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı

14.15’te yaz aylarının vazgeçilmez magazin programlarından Magazin D Yaz yayınlanıyor. Magazin dünyasında neler oluyor, yeni ilişkiler var mı, ünlüler nerede tatil yapıyor? Sorularının yanıtları 14.15’te Magazin D Yaz ile Kanal D’de! Ardından Kanal D ekranlarında uzun süredir yayın yapan Arka Sokaklar’ın tekrar bölümü yayınlanıyor. Arka Sokaklar’ın bu bölümünde de olaylar hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar’ın hemen ardından Kanal D Haber bülteni ekrana geliyor. Tüm dünyadan haberlerin aktarıldığı haber bülteni saat 18.45’te Kanal D ekranlarında sizlerle olacak.

20.00’da hafta boyunca sabırsızlıkla yeni bölümü beklenen Meryem dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Bu bölümde Savaş, Meryem’i konuşturmaya çalışırken Oktay’da Meryem’in konuşmasını engellemeye çalışıyor. Bakalım Oktay başarılı olabilecek mi? Meryem dizisinin yeni bölümünden hemen sonra kaçıranlar için tekrarı yayınlanıyor. 01.00’da yerli sinema filmi tekrar olarak Kanal D ekranlarında yayınlanacaktır. Yayın akışının devamında ise Galip Derviş yerli dizisinin tekrar bölümü yer alıyor.

Haberin Devamı