Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı

15 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Cenaze İşleri” adlı TV’de ilk kez yayınlanan dizi başlıyor. İlk kez bir TV kanalında yayınlanan film ile güzel bir sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte bu sabah bülteninden seyrederek öğrenebilirsiniz. 09:45’de Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olan “Ver Elini Aşk” başlıyor. Salı sabahını evinizde geçirmek istiyorsanız bu diziyi sakın kaçırmayın. Ardından 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Yarışma programını seyrederken gelinlerin kayınvalideleri ile yaptıkları komedi konu konuşmalara tanık olabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı eğlence ve keyif dolu magazin programı sizlerle olacak. Magazin gündemine dair tüm merak edilenler yayına geçiyor. Ünlülerin sanat eserlerinden klip çekimlerine ve hatta aşk hayatlarına kadar tüm merak edilenler sizlerle olacak. 16:15’de ekranların polisiye dizisi “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Gün ortasında güzel bir TV keyfi gerçekleştirmek isterseniz bu diziyi sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlara çıkıyor. Bültenden sağlık, hava durumu, siyaset, emlak, spor ve yaşam gibi daha pek çok alanda bilgiler edinebileceksiniz. 20:00’da “Cenaze İşleri” adlı sinema filmi ile eğlence dolu bir akşama hazır olun. 22:00’da “Guruldayan Kalpler” adlı bir başka yerli sinema filmi karşınızda! Akşam kuşağında güzel bir TV keyfi yapmak isterseniz bu iki filmi seyretmeyi unutmayın.

00:30’da “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda yerini alacak. Çoğu kez komedi dolu anlar yaşatan dizi ile güzel bir geceye şimdiden hazır olun. 01:45’de “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı dini program yayında göze çarpıyor. Dini programı izlerken pek çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. 04:00’da “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak.